Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard

namen op deze site - nachtmerrie (14 reacties)


nachtmerrie03-12-2003 - 10:08
wat vinden jullie van de namen op deze site?
waarom geeft bijna iedereen een andere naam op?
zeg gewoon wie je bent.
wat vind jij ervan en wat vind je van de nieuwe
forum,die voor iedereen toegangkelijk is?
ik wacht op een reaktie

Mr.Bean03-12-2003 - 17:55
Beetje vreemd dat je zo tegen een schuilnaam bent, terwijl je er zelf net zo goed eentje gebruikt

En dit forum (van de CJV uit Aduard!) is voor iedereen toegankelijk, omdat iedereen zijn mening mag geven. Mits dit uiteraard met enig fatsoen en respect gebeurt. Zeker ook een beetje respect voor de CJV leden zelf! Ik hoef er geen twee keer over te denken om berichten die hieraan niet voldoen, te verwijderen. Lijkt mij wel zo logisch.

Ook ik wacht weer op reactie...

M.vr.gr. Anton (en das m'n échte naam)

wilma06-12-2003 - 13:08
je moet iedereen vrijlaten in de keus van de naam
dit is toch vrijblijvend?

Hengst08-12-2003 - 13:08
Als je ooit eerder forums of chatsites hebt bezocht weet je dat deze gang van zaken een zeer gebruikelijk gemeengoed is op internet.

Toen ik een paar jaar geleden het Veronica-BigBrother forum onveilig maakte had ik niet zo'n behoefte aan de namen van die anderen...

En als je vervolgens door de soms ietwat botte wijze van antwoorden heenprikt zitten er best goede of goed gemeende ideeen tussen. Maar je moet wel de tijd nemen om dat te zien.

Gr. Hengst.
(Weiger m'n echte naam te noemen, die is bij de 'redactie' bekend.)

Moonshiner16-12-2003 - 13:23
Gelijk heb je wilma, ik gebruik toevallig deze naam, maar met een beetje zoekwerk kun je ook wel achter mijn echte naam komen, maar op deze manier hou je het een beetje leuk

Pondo17-12-2003 - 12:16
Als iedereen consequent z'n bijnaam gebruikt en niet om de 10 seconden van naam veranderd maakt het toch niet uit of je mijn echte naam of mijn bijnaam kent. Zolang je maar weet dat bij de naam Pondo, Mr. Bean, Hengst of Moonshiner altijd dezelfde persoon bedoeld wordt. Of zou je liever hebben dat je in plaats van deze namen de namen Henk, Piet en Klaas leest. Ik snap niet wat dit aan het principe veranderd. Want de mensen die die namen zouden herkennen, herkennen de namen Moonshiner, Mr. Bean en Hengst ook al.

Met vriendelijke groeten Pondo
(Mijn naam kan worden opgevraagd bij de Kamer van Koophandel, deze mensen weten hem ook niet, maar dan heb je tenminste wat te doen)

Sjappos Superstar24-12-2003 - 17:09
Soms vergeet ik wel eens hoe Hengst ook alweer echt heet. Zijn ouders weigeren echter mee te werken aan zijn nieuwe naam. Als je hem belt en je vraagt aan zijn vader/moeder 'Is Hengst er ook?', dan krijg je als antwoord:'Die woont hier niet'.
P.S. Voor een goede aanbieding wil ik mijn naam wel prijs geven.

Johan23-02-2004 - 13:20
Hebben Hengst en nachtmerrie iets met elkaar?
De namen passen goed bij elkaar.

Moonshiner26-02-2004 - 21:15
Ik zou Hengst nou niet direct als een nachtmerrie bestempelen, maar misschien ken ik die kant van hem niet... Maar het zijn/is in elk geval niet dezelfde persoon.

Rork27-02-2004 - 18:27
he, moons leer lezen, de vraag is niet of het dezelfde persoon is, maar of ze iets met elkaar hebben!! Voor zover ik weet niet, maar het past idd wel mooi.

Overigens, als we toch een onderwerp hebben waar niet meer op gereageerd word wil ik het hier wel ff hebben ovet het gedrag van Johan, staat onder een ander onderwerp dat hij vind dat Hengst, Bean en Moonshiner alleen maar ouwehoeren, lees ik hier dat hij hengst en nachtmerrie bij elkaar vindt passen, dat noem ik nou nog eens echt ouwehoeren.
En om maar even door te gaan met ouwehoeren (mag ik af en toe ook graag doen) zijn idols reactie is ook wel vaag. Dat ie Irma gied vindt, daar kan ik wel inkomen, maar dat ie daar vervolgens geen reden voor heeft en er heel groot onderschrijft dat ie wil weten waarom iemand een van die lui de beste vind dat vind ik dan toch wel wat vaag. Dan zal hij zelf het goeie voorbeeld moeten geven.

En nee, ik het geen tijd over, ik zit in een tentamenweek en zoek dus uitwegen om zo min mogelijk te hoeven leren, dus als iemand van jullie een discussie wil voeren over het immuunsysteem, dan kan ik tenminste nog het nuttige met het aangename verenigen. Maar ik zal ook na de tentamens m'n best doen om met enige regelmaat dit forum te bezoeken en mijn mening geven, dan wel argumenten van anderen bestrijden.

Ik heb niet echt de behoefte m'n echte naam te gebruiken, maar de meesten die mij kennen weten ook welke nickname ik gebruik. En anderen? Tja, als ik mijn voornaam zou noemen hebben ze er ook weinig aan.

Hengst06-03-2004 - 11:47
Ik vind Nachtmerrie een prachtige naam. Als 't een dame is mag ze me mailen...

Hengstiano@hotmail.com

Of krijg ik nu CJV-forum-spam?

bassie24-03-2004 - 11:49
Hengst en sjappos hebben zich ooit op het voo-forum onsterfelijk belachelijk gemaakt met hun OZO-website.

Neem nog een glas melk opa harry en vertel vooral verder hoe je het voo forum onveilig maakte.

En voor de rest een welgemeende spuit in den nek!

Redbulletje24-03-2004 - 11:51
Heeeeej Hengst en Sjappos! Kom eens langs op www.voosforum.org daar zitten meer oude bekenden van jullie.

Vec24-03-2004 - 12:37
Hengst jongen, heb je de Heere nog een beetje hoog zitten of heb jum gedumpt ondertussen, ik zit nu vol in de evangelische wereld en wordt aan alle kanten gehoond, kom ff langs op Voos wat Red Bulletje al zei

e, en bij welk deel vannut koningshuis waren we nu?

Hengst25-03-2004 - 15:14
Kijk eens aan, de kindertjes hebben ons gevonden.

Toch intrigerend dat we zoveel indruk hebben gemaakt dat jullie ons blijven stalken, hahaha. En uiteraard sta ik nog altijd achter alles wat ik ooit heb gezegd. Sjappos en ik hebben ons inderdaad onsterfelijk gemaakt, dat blijkt. Of het belachelijk is? Ach dat gold meer voor jullie, hahaha.

Nooit gehoord van Voos-forum overigens. Kan er wel es gaan kijken. Enne Vec, volgens mij ben ik nooit verder gekomen dan deel 15. Al hadden het er inmiddels wel 215 kunnen zijn ...

Reageren
Naam*:
Bericht:


* I.v.m. geautomatiseerde spam moet je naam met een spatie beginnen!


Forum opgebouwd in 0.0510 seconden | Admin