Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard

Nieuwjaar?!?! - Mr.Bean (20 reacties)


Mr.Bean26-12-2003 - 11:44
Heej (ex)CJV-ers!

31 December komt dichterbij en wat is er nou leuker dan met elkaar het nieuwjaar te vieren.
Vorig jaar zijn we met een redelijk grote groep naar de Meeden gegaan. Maar uit verschillende hoeken klonken wat negatieve geluiden. En inderdaad... zo gezellig vond ik het daar ook niet. Dus dit jaar ergens anders heen, maar waar?!?!
Gaan we bij iemand thuis gezellig zitten en bij wie dan? Of gaan we met de hele groep Aduard door struinen, langs ieders eigen huis, overal een pilsje halen? Of gaan we met z'n allen naar een stad/dorp toe te feesten? Groningen is dan erg duur (entree!) en geeneens zo gezellig volgens sommigen. Is in Zuidhorn iets te beleven? Of misschien Grijpskerk. Of is het vanwege het vervoer toch handiger om in Aduard te blijven?
Allemaal mogelijkheden en ik wil graag jullie ideeen hierover horen.

Gr. Bean

LightningCatcher (Thijs O)26-12-2003 - 12:28
Tjah, Ik zie er zelf niet zo voor om ergens anders heen te gaan, ook omdat ik voor mijn neus iemand zijn banden heb lek zien rijden. Lijkt mij niet verstandig en maakt niet uit wie zijn auto, uiteindelijk kom je toch ergens in de rimboe stil te staan .
Ik wil om 0.00 uur zowieso bij mij ouders zijn. Meestal ga ik dan naar familie tot een uur of 2 a 3. Maar om met hele cjvclub rond te lopen lijkt mij dan ook wel leuk, of op een vast adres, met lekker muziekje erbij, oliebol, drankje, drankje, en nog een oliebol
Jullie mogen best wel ergens anders heen gaan, maakt mij niet uit en vind ik ook niet erg.

Grtz LightningCatcher

LightningCatcher (Thijs O) update26-12-2003 - 12:32
Dat van die lekke banden was dus vorig jaar op oud en nieuw op de hoofdweg in Aduard, het was een taxi trouwens. Maar dat hoeft dus niet perse bij ons te gebeuren, maar kan dus wel, want wat voor rotzooi er overal ligt.........

Mijn ouders verdienen als eerste de wensen natuurlijk

Tjah, misschien kan het wel bij ons, moet ik nog wel even vragen hoor

Grtz L. C.

Mr.Bean26-12-2003 - 13:07
Ja, mijn bedoeling was ook om eerst thuis nieuwjaar te vieren (vuurwerk af te steken).

Daarna (bijv. 1 uur ofzo) kunnen we met een groepje zelf een feesie bouwen, maar ja... waar?!?

Hengst27-12-2003 - 15:44
Goeie discussie Bean... Persoonlijk heb ik niet zoveel met Oud en Nieuw in Groningen. Dat klinkt gek omdat ik er al wel es Oud en Nieuw heb gevierd, maar het probleem is dat je een toegangskaartje voor de meeste kroegen nodig hebt. Vervolgens is het daarbinnen ook nog es gruwelijk duur (garderobe 2 euro, om maar wat te noemen). De gratis kroegen zitten vervolgens allemaal bomvol. Dus als het aan mij ligt gaan we het mooi in Aduard vieren, meteen lekker dicht bij huis.

Maar nu: hoe dat in te vullen? Het lijkt mij nog wel es leuk om met een hele groep mensen op struun te gaan door Aduard en her en der een pilsje mee te pikken. Natuurlijk zullen ouders op een gegeven moment ook naar bed willen, dus dit zal met de betreffende ouders wel even moeten worden afgesproken. En we zullen vast nog wel even bij Anne Buursema langs kunnen. Of bij dominee Van der Veer ofzo... En hoe meer adressen we meepikken, hoe mooier het is toch? Kunnen we gedurende onze wandeling door het dorp meteen ff slepen... Maar ehm, we kunnen sowieso wel even bij mijn ouders terecht. Die vinden dat ook altijd leuk, maar ze zitten wel een groot deel van de avond bij de buren. Dus bij ons zouden we bv. om 2 uur á half 3 terecht kunnen.

Dit is in elk geval mijn ideetje erover. Denk er maar ff overna, al diegenen die in het dorp wonen. En als we toevallig niet bij iemand thuis langs kunnen: nou ja, da's geen reden om niet mee te gaan toch? Hoe meer zielen... enz.

Gr. Hengst.

Moonshiner27-12-2003 - 16:41
Leuk ID, aangezien ik niet in het dorp zelf woon, zal ik er wel heen moeten gaan, en het is wel ff makkelijk om een plek af te spreken, maar als die plek er is dan ben ik er wel

Thijsje27-12-2003 - 19:10
Tja sorry jongens en meisjes van het goeie leven. Ik ben er zelf niet op oudejaarsavond want ik ben in zuidhorn waar ik samen met heel wat collega's naar Avelon toe ga. Helaas moet je van te voren daar al kaartjes voor kopen dus om jullie nog te gaan zien denk het niet want ik overigens wel jammer vindt. Ik snap trouwens ook niet waarom HENGST die zijn originele naam niet wil prijsgeven op deze site zulke lange stukken typt. Dat kost altijd zoveel tijd om dat allemaal te lezen.

Veel plezier!!!

LightningCatcher (Thijs O)28-12-2003 - 01:12
Volgens mij hebben we allemaal wel hetzelfde id, maar nu idd, waar en hoe laat. Ik zal eens vragen tot hoelaat mijn ouders wakker blijven Dus dat is optie 1. Optie 2 t/m enz is.... bla bla, en optie zoveel is Hengst adres. Het lijkt mij het handigste om een startplek uit te kiezen, bijv voor het hoge hof en dan van daar uit gewoon een kant op lopen, dan loopt dat wel los. Begin punt Hoge Hof is voor iedereen een bekende plaats (scheelt zoeken) en is redelijk centraal.

You name it, I'll be there

Mr.Bean28-12-2003 - 15:03
Als iedereen het idee leuk vindt om bij iedereen een pilsje te drinken en tussentijds door Aduard te struinen/rotzooi trappen laten we dan hier de tijden plaatsen tot hoe laat we maximaal nog kunnen komen. Of zoals Thijs het stelt, tot hoe laat willen je ouders opblijven. Dan kunnen we daarna met de verzamelde gegevens een route uitstippelen.

Overal een half uurtje moet genoeg zijn voor 1 a 2 pilsjes/glaasjes priklimonade en een oliebol. En we nemen natuurlijk ook de tijd om van het ene naar het andere huis te lopen (strijkers meenemen ). Dus bijv:
- 1.00-1.30 uur bij ....
- 1.40-2.10 uur bij ....
- 2.15-2.45 uur bij ....
- enz...

Misschien ook een leuk(?) idee om even bij de domi langs te gaan, of bij onze jeugdouderling (Arend). Misschien vindt Anne Buursema ut ook nog wel leuk etc.

Uiteraard kunnen we ook bij ons huis langs, maar of het realistisch is... dat betwijfel ik. Ons huis is lopend niet echt in een kwartiertje te bereiken ofzo

LightningCatcher (Thijs O)28-12-2003 - 18:35
Doe ons maar van 2:45 uur t/m 3:15 uur

Anton29-12-2003 - 00:20
Das al eentje. Nu de rest nog

1.00-1.30 uur bij Gerard
1.40-2.10 uur bij ....
2.15-2.40 uur bij Hengst
2.45-3.15 uur bij Thijs
3.20-3.50 uur bij ....

Kapstertje....29-12-2003 - 13:04
hee Siegerswoude ligt zeker niet op de route??????????Ik ben geloof ik bij marten??Daar word ik verwacht in elkgeval ik hoorde marten ook over indrinken bij hun???Ik weet het niet is een suggestie maar leuk ik heb wel zin om te slepen en karbit met mr bean te schieten (Wij zouden toch die melk bus mee nemen???) Nou ik kom in Aduard en we zien het wel..Ik hoor wel van Marten grtjs Jeannette (marten heeft geen pc dus ook geen internet...hint hint)

Moonshiner29-12-2003 - 14:46
Dorkwerd zeker ook niet
Dus ik lever geen adres aan
Ik lees het nog wel

Sjappos Superstar29-12-2003 - 14:46
Negatieve geluiden over de Meeden? Dat kan ik mij niet voorstellen. Ik ben er maar 1x keer geweest, maar ik vind dat die tent cultwaarde heeft. Doen jullie CJV-ers/CJV-ers b.d. met Oud & Nieuw wel een beetje rustig aan? Ik wil jullie niet met Hoogkerk-taferelen op Noord Nieuws zien de volgende dag.

Hengst29-12-2003 - 16:34
2.15-2.40 had ik al genoemd toch... huize Hengst dus.

De Meeden cultwaarde? Hahaha... Misschien over 100 jaar als klassiek noord Nederlandse dorpskroeg...

B.t.w. 'Karbit' wordt geschreven/getypt/gefaxt/geëmaild als carbid.

Gr. Hengst.

Mr.Bean29-12-2003 - 17:15
@Hengst -> Zie boven

Rossi29-12-2003 - 19:13
jullie kunnen van 1.00 tot 1.30 wel bij ons langskomen.... het bier staat wel koud

Mr.Bean30-12-2003 - 16:54
@Gerard -> Staat genoteerd!
Is het dan een ID om van 1.40 tot 2.10 uur langs onze J.O. Arend te gaan? Moeten we dit van te voren vragen of kunnen we het een verassing houden?
En Mulder, kunnen we ook nog bij jouw huis langs komen?

Kapstertje....30-12-2003 - 19:51
hahaha nou de meeden daar mag de vlam in!!!!! (leuk vuurwerk!!) Ok CARBID????????????????????????????????????????

Daar gaan we morgen wel mee aan de slag toch???
Moet ik ook mee naar al die mensen die ik niet ken?? Ach ja hoe meer zielen hoe meer vreugde..ik ben niet van plan om me moe te sjouwen dus ik hoor wel wat jullie van plan zijn en of ik me daar mee wil vermoeien!!!hahaha drukke week vandaar tja KAPSTER!!!!!!!!

Nou oan't moan grtjs mij

LightningCatcher (Thijs O)31-12-2003 - 13:16
Zoooo, een hele fijne en goede morgen allemaal. Zoals ik het lijstje nu zie.... ben ik om één uur bij Rossi.

CU there :D

LightningCatcher31-12-2003 - 20:42
Dan gaan we na Gerard eerst maar naar ons huis. Nadat ik mijn pa en ma ff herinnerde van euhm, hallo... jullie weten dat de cjv om kwart voor 3 komt he? Hoor ik ineens een hevig protest. zo laat? Ter wijl ze het de 28e zelf hadden gezegd, maar dat was natuurlijk niet zo volgens hun. (Laat ik nu alles direct opgeschreven hebben.....) noujah, dus tussen Hengst en Rossi in ff naar www.bosweg.com ????

Grtz LC

Reageren
Naam*:
Bericht:


* I.v.m. geautomatiseerde spam moet je naam met een spatie beginnen!


Forum opgebouwd in 0.0590 seconden | Admin