Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard

Hoe was de oudejaarsnacht... - LightningCatcher (4 reacties)


LightningCatcher01-01-2004 - 15:41
Zo, overal geweest.... dan nog naar de meeden.... Wie vond er wat en hoe van????

Ik vond het wel geinig

Mr.Bean01-01-2004 - 16:35
Ik heb het in ieder geval erg naar 'n zin gehad. Geen gebouwen afgefikt en de ME was ook niet nodig Wel bijna nog ruzie onderweg naar huis (toch Hengst?). Tenminste iemand probeerde heel hard ruzie te zoeken

Trouwens wel weer genoeg [img]http://www.antonboonstra.nl/opdefoto/book/smileys/pub.gif[/img] gehad...

Thijsje02-01-2004 - 19:52
Iedereen toch naar z'n zin gehad? ik ook in ieder geval ik weet er ongeveer nog de helft van door al die lekkere biertjes. en stond gelukkig op met een enorme kater.

Hengst05-01-2004 - 14:48
Prima Oud en Nieuw gehad. Op de een of andere manier moet er iemand op onze oprit tegen een boom aan hebben gekotst. Aangezien ik het niet was, en de mensen die toen bij me buiten stonden ook niet.... denk ik dat het Rossi of ex-Tosti was?

Nevermind, het was allemaal aardig ok. Van de 'huisbezoekjes' tot de Meeden: wat mij betreft geslaagd. Alleen probeerde Bean op de terugweg bij de verkeerde mensen nog even na te gaan of er nog ergens wat te beleven was. Terwijl in de praktijk in de nieuwjaarsnacht jongetjes van een jaar of 18 om half 5 's nachts (ochtends...) niet meer de juiste aanspreekpunten zijn voor wat gezelligheid... Maar goed, dat heeft Bean meteen geleerd. Had hij ook es bijna heibel, hahaha.

Volgende morgen fiks uitgebrakt...
Goeie nieuwjaarsnacht, da's zeker.

Gr. Hengst.

thijsje09-01-2004 - 19:30
Goed Anton bedankt voor je mailtje. Jammer dat er geen inleiders zijn en dat er zoveel mensen niet kunnen. Ik hoop dat er toch nog wel mensen zijn die die avond effe lekker een biertje willen drinken is het niet in de vluchtheuvel dan maar bij iemand thuis toch? misschien?

Groeten thijsje

Reageren
Naam*:
Bericht:


* I.v.m. geautomatiseerde spam moet je naam met een spatie beginnen!


Forum opgebouwd in 0.0450 seconden | Admin