Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard

Moppen tappen - Aukje (4 reacties)


Aukje06-03-2004 - 10:42
Ik ben op zoek naar leuke moppen.
Wie heeft er een paar?
Alvast bedankt.

Hengst06-03-2004 - 11:54
Dit zal me door sommige mensen later nog wel es weer verweten worden, maar kijk es op de site van Ab Normaal? Ook goed voor niet-schuine moppen.

Moonshiner06-03-2004 - 14:06
http://www.moppen.nl/index.php

Hengst11-03-2004 - 16:43
Is aan te passen al naar gelang je voorkeur is:

*****
Eric Gerets die belt op naar Bert van Marwijk. Zegt-ie: "Bert, het gaat zo slecht met PSV. Het gaat helemaal niet dit jaar. Weet jij daar nou niets op?" "Tja," zegt van Marwijk, "als mijn jongens 's slecht spelen, dan laat ik ze een partijtje voetballen tegen een stel etalagepoppen.

Dat is goed voor het zelfvertrouwen." Nou, dat vindt Gerets een goed idee, en hij gaat meteen een stel etalagepoppen kopen. Een paar uur later belt Gerets weer op naar van Marwijk. "Bert," zegt-ie, "we staan met 3-0 achter, wat moet ik nou doen?"
*****
Een paar grondwerkers hebben ergens een klus en een van die gasten stoot met een schep een gasleiding kapot. Nou heeft die gozer een brandend shaggie in zijn mond, dat dr volgt een enorme explosie en wat denk je zeg, dr wordt zo een oor bij hem afgerukt. Een collega ziet dat oor liggen, die raapt het op en die geeft het terug aan de rechtmatige eigenaar. Zegt die knakker, Nee, die is niet van mij, achter die van mij zat een potlood.
*****

AUKJE18-03-2004 - 10:06
DE moppen op de moppensites die heb ik wel?
Maar wie heeft er nog leuke moppen?
Niet schunnig en niet het is groen of geel ,maar gewoon leuke moppen.Henst ,bedankt voor je orginele bijdrage.Deze genre bedoel ik dus.

Reageren
Naam*:
Bericht:


* I.v.m. geautomatiseerde spam moet je naam met een spatie beginnen!


Forum opgebouwd in 0.0030 seconden | Admin