Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard

Voo-s forum? - Hengst (8 reacties)


Hengst25-03-2004 - 21:02
Interessant om 't weer es ff te bezien: al die namen die ik al ongeveer vergeten was. Maar wat heb ik in vredesnaam te zoeken op een forum dat naar alle waarschijnlijkheid wordt beheerd door figuren als Ketel/Dedalus/Greetje, Bassie, Zaphod Brabbelbox en al die anderen die geen speldeprikken konden waarderen in de 'onze lieve vrede'-stemming waar het voo-forum en alle klonen nadien zo berucht om waren? Want ik veronderstel dat grofweg alle topics van mijn kant toch worden ge-edit of gewist als het de heren/dames 'forries' niet aanstaat. (My goodness, nog een woord wat ik zo ongeveer vergeten was...)

Al blijft het natuurlijk een intrigerend fenomeen dat de ouwe-jongens-krentenbrood-cultuurbarbaren hier komen om Sjappos en mij hier op te zoeken. Wat is dit lui? Is de pit in het eigen forum er weer es uit? Of willen jullie ons zo graag weer als zwarte schaapjes in de forrie-familie opnemen?

Typerend blijft het overigens wel dat er precies is gebeurd wat 'de Groningers' een paar jaar geleden al voorspelden: deze dooie nep-community van de digitale snelweg geeft sommigen blijkbaar een dusdanig feelgood-gevoel dat het krijgen van een eigen leven klaarblijkelijk nog steeds geen optie is. Bij Ketel ging dat indertijd al zover dat hij foto's van iedereen op zijn site wilde hebben. Waarschijnlijk had dat er alles mee te maken dat hij als ingedutte Melkertbaan toch wel tijd te over had, maar dat terzijde.

Nou ja, zolang jullie geen onderdak bieden aan ontaarde publicisten als Nico Dijkshoorn die enkelen van jullie een paar jaar terug al in de kont kropen wil ik wel es een kijkje komen nemen. Deze nietsnut wist tenslotte recentelijk nog weer het nieuws te halen als zou hij Boris uit Idols hebben ingehuurd om Idol-info van binnenuit door te geven. Tuurlijk Nico.
Is Sandyman er trouwens nog? Zijn eeuwige loze gebrabbel heb ik nog wel gemist. Hij was zo'n dankbaar replyer... <GRIN>

bassie26-03-2004 - 10:05
Is goed hengst. Goed om te zien dat je nog steeds in koninklijk meervoud praat, jezelf zinloze vragen stelt en jezelf gelijk moet geven.

Voos wordt beheerd door Amber, Elmo, Vec en Ketel. Karin is een soort ere-admin na wat vervelende ervaringen met drukken op verkeerde knopjes, je kent karin. Daar is ook een fotoboek waarin ik graag een melkdrinkende hengst in terug zou zien.

Wil je Sandeman bewonderen (en Nico kwam er tot voor kort ook vaak) dan moet je naar www.zibeline.net alwaar bassie je met alle liefde de tyffus zal editten.ketel 126-03-2004 - 11:25
ben je al apotheker, hengst?
en hoe is het met sjappos?


Bep26-03-2004 - 21:36
Ik zie da munne stalker me hier ook al achtervolgt. Ik stuur oe unnen mail Hengst. Laat oe nie gekmaken!

Hengst10-04-2004 - 12:10
Zal toch es ff reageren. Heb nu eenmaal ook andere zaken aan 't hoofd...

Bassie... de enigen die mij gelijk geven zijn jullie door keer op keer maar weer in te gaan op wat ik over het internet uitbraak. Het feit dat een stelletje forum-fanaten klaarblijkelijk op Google de namen 'Hengst' en 'Sjappos' intikt zegt mij genoeg. Maar dat mag best hoor.
Ik bedoel: ik kan er best mee leven dat jullie mij als een lichtend voorbeeld zien van wat er op een forum zou moeten gebeuren.
En Zibeline sla ik dus maar over. Nico D. met al zijn kansloze en gefrustreerde anti-beeldspraak hoef ik niet zo nodig te zien. Dat dit over het paard getilde en door menig persoon met enige kennis van zaken uitgekakte menselijke prutje uberhaupt nog ergens zijn totaal oninteressante mening kan spuien is voor mij nog geen reden om hem achterna te lopen zoals jullie dat bij mij doen.

Ehm Ketel, Sjappos is afgehaakt voor hij pillen mocht draaien. Vond de titel drs mooi genoeg. Ben zelf over pakweg een maand wel klaar als pillendraaier.

Bep, als je m'n meeladres hebt: prima, maar 'k heb nog niks gekregen. Begin me ook af te vragen of ik dat wel leuk zou vinden...

bassie16-04-2004 - 00:41
Hoe doe je dat nou, in zo'n beppost wat bijtikken?

(als je tijd hebt hoor, je hebt vast nog veel andere zaken aan je hoofd)

Hengst17-04-2004 - 11:57
Wou dattik het wist, dan kon ik wrsch. ook editen...

Bean17-04-2004 - 18:12
De webmeester (lees Bean) was een beetje aan ut klooien... Heb ut weer ff 'gerepareerd'.

bassie05-05-2004 - 01:19
goed werk bean!

Reageren
Naam*:
Bericht:


* I.v.m. geautomatiseerde spam moet je naam met een spatie beginnen!


Forum opgebouwd in 0.0490 seconden | Admin