Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard

CJV Weekend - Hengst (6 reacties)


Hengst16-06-2003 - 15:09
Woeha, dat was weer helemaal okay dacht ik zo. Heb me in elk geval prima vermaakt. Alleen kwam Hengstje gisteravond alleen thuis, en toen kwam de kater: de het-is-weer-voorbij kater. Dat went nooit, hahaha. 'k Wou wel kruipend terug, maar het kruipt nu eenmaal wat lastig door de Waddenzee. Misschien moeten ze es de sport Wadkruipen uit gaan vinden, in plaats van Wadlopen. Hoe dan ook, 't was weer okay, ondanks het rommelige geheel. Maar dat waren 'omstandigheden', laten we het daar maar op houden. Ook The Mill was weer helemaal in orde, stuk meer gezellie dan ik het wel es eerder heb meegemaakt. Traditiegetrouw was ook de 6-kamp een gore bende, dus alles was weer zoals het hoort.

Nummertje 9 op m'n lijstje CJV-kampen was er eentje uit de boeken. Sinds ik vorig jaar zei dat het m'n laatste was durf ik dat nu dus niet meer te zeggen. Nevermind, 't was OK!

Mr.Bean17-06-2003 - 16:33
Typisch is dat hè? Dat gevoel heb ik nou ook altijd. Op de boot terug denk je nog "Ik ben wel aan wat slaap toe". Maar als je dan weer eenmaal thuis bent denk je weer "dat weekend is weer veel te snel voorbij gegaan".

Op de paar misverstanden (?) na is alles toch nog best redelijk gegaan. Ik heb me er gelukkig niet al te veel aan geërgerd.

Het CJV weekend voor volgend jaar staat alweer vast. Eigelijks wilde de kerkeraad dat het weekend voor volgend jaar een weekje verplaatst werd, omdat het anders weer op een avondmaal zondag stond gepland. Bij navraag bleek echter dat we het weekend eerder dat we ook hadden gereserveerd een groot nadeel had. We zouden er dan om 10.00 uur al uit de boerderij moeten, omdat er na ons een groep die zondag komt. Tien uur is wel zo'n onmogelijke tijd dat we toch maar hebben besloten het zelfde weekend als dit jaar te reserveren. Dat is dus 11, 12 en 13 juni 2004. Iedereen dus noteren en doorgeven aan ouders e.d.!!!

Mr.Bean22-06-2003 - 21:07
Ik snap er niks van...

Vanmorgen kon ik niet reageren op het forum, mar nu weer wel...

Raarrrrr

Moonshiner23-06-2003 - 17:21
Hij doet t in elk geval weer, dat scheelt weer, nu de reactie nog. Het was weer een groot feest, de CJV-KAP (zie het CJV-VB (Als je dat nog kan vinden ergens)) Was erg rustig, dankzij een aantal personen (die niet aanwezig waren....) Maar OK, een echte party werd het dus niet, zeker omdat het `s middags was (speciaal voor 1 persoon (ik zal geen namen noemen tosti...) verplaatst, en dan komt ie niet...) Nouja volgend jaar wellicht beter.

De mill was weer eens een verbetering en een verslechtering tegelijk. Uitleg nodig?
-> Weer uitgebreid en weer duurder.... 1,80 per muntje... Maar ja, betalen doe je toch...

De zeskampspelingrediënten waren weer zoals gewoonlijk ei, bier, water (he geen vla, beschuiten en meel???) Dus een zootje was wel weer gegarandeerd. De glijbaan was er dit jaar ook weer bij, dus dat zal wel een blijver worden. Misschien nog wat breder???

De data zijn al bekend --> zie boven, dus hij er rekening mee, want ik kan je vertellen, een kamp missen wil je niet.

Mzzl Moons

Hengst24-06-2003 - 16:56
Petje af voor het nieuwe forum lui, da's helemaal ok wat mij betreft.
Zo zie je maar weer Japs: nooit iets verplaatsen voor 1 persoon. Op een gegeven moment plan je iets, en de een kan dan wel, en de ander niet. Pech dus.

Mega-super-afterparty was het niet, maar ja: wat wil je als je gaat zitten pokeren, hahaha. Dan heb je wel een CJV-weekendsfeer, maar niet iedereen is dan laaiend van enthousiasme... nou ja. Volgende keer gewoon 's avonds doen.

Oh ja, en Tosti mag allang geen Tosti meer worden genoemd... verdient 'ie niet meer, hahaha.

Nee, dan degene die bakte voor alle buren in de omgeving.... (Hetgeen ik ook weer enigszins overdreven vind...)

Maar goed, de buurvrouwtjes waren omgekocht, en daar ging het om. Ik zit hier overigens nog wel ff te wachten op al die enorme verhalen die er altijd verschenen op een gemiddeld CJV-topic, maar dat schiet nog niet zo hard op. En het is nog wel bijna vakantie. Verdorie, tijd zat zou je zeggen toch?

By the way: Bean bedankt!
I feel like saved by the bell.

't Zit nl. zo: Gerrit had me gevraagd clubleider te worden, iets waar ik totaal geen zin in had, maar ik had het toch ff serieus overwogen. Uiteindelijk had 'ie me omgeluld, en toen bleek ik dat te gaan doen met Henk. Geen probleem, maar 3 dagen later belt Gerrit weer dat Henk het liever met Anton deed omdat dat beter uitkwam... Ik vrees dat ik door de telefoon wel HEEL erg opgelucht klonk, hahaha....
Thanks Bean!

Nou tot zover maar weer, nu de anderen maar es.
Gr. Hengst.

Mr.Bean02-07-2003 - 22:57
Nou, dan maar een keer een ouderwets lange reactie? Ik ga het in ieder geval proberen.

Thanx Hengst voor de complimenten voor het nieuwe forum. Maar ik moet zeggen, mede dankzij Moons en antonboonstra.nl (voor de hosting)

Het CJV-VB (Vocabulaire Boek) is nog redelijk makkelijk te vinden Moons. Staat gewoon bovenaan de forum pagina. Misschien moet ik 'm ook nog bovenaan elke forum-reply zetten

De CJV-KAP was inderdaad niet overweldigend. Ik weet niet of 't alleen aan de tijd heeft gelegen. Was misschien gewoon geen behoefte aan. Het kamp zelf is natuurlijk ook al een prima afsluiting.

Th Mill was voor mij toch vooral een verslechtering door de hogere consumptie prijzen, die echt belachelijk hoog worden. Gelukkig hebben we dat grotendeels opgelost door meer op de boederij in te drinken. Verder was de uitbreiding van de Mill minder spectaculair dan de vorige verbouwing. Muziekaal gezien was het nu ook niet echt een toppertje. Desondanks heb ik me wel prima vermaakt hoor.

De tostikoning is niet meer volgens mij. Ik heb 'm in ieder geval geeneen tosti zien bakken op 't kamp. Dan waren Moons en Matthijs beter bezig. En ik heb er inderdaad ook een paar gebakken, waarvan maar ééntje voor de buren hoor, niet voor allemaal één. Zo gek heb ik 't nou ook weer niet gemaakt...

Zeskamp vond ik dit jaar wel erg geslaagd. Geen sadistisch ijskoud water, maar gewoon lekker warm, met zacht (biologisch afbreekbaar ) afwasmiddel. Het was waarschijnlijk zo aangenaam dat de helft van álle spellen (ja oké, dat zijn er maar 2) erop gedaan werd. Moet ie volgend jaar trouwens breder? Dan mag jij 'm dragen, want dat weegt er wel in hoor, zo'n pak landbouw plastic. Tenminste als we dan nog plastic hebben, want volgend zomer is als het goed is alles verkocht.

Als Henk en Arend aanwezig waren geweest, dan had er nog wel een extra spel gedaan kunnen worden. In dit spel zouden dan vast wel de ontbrekende ingredienten zijn terug gekomen (meel/vla/beschuit red.).

Geen dank Hengst. Ze hadden Henk vorig jaar ook al gevraagd, maar omdat er toen nog geen geschikte tweede man was zei Henk dat ie misschien volgend jaar wel wilde. Toen ik daarvan hoorde vertelde ik Henk al dat ik eventueel wel met hem clubleider wilde worden. Maar dat wist Gerrit zo te horen nog niet, aangezien hij jou als eerste had gebeld...

Hmmm, tot nu toe al 2195 karakters getikt. Toch aardig wat. En om dat nog een beetje op te krikken, alle woorden/karakters die 5 keer of vaker zijn gebruikt:

Word Frequency %

. 35 7.51
, 14 3.00
de 12 2.58
ik 11 2.36
dat 8 1.72
een 8 1.72
dan 7 1.50
niet 7 1.50
nog 7 1.50
was 7 1.50
wel 7 1.50
het 6 1.29
maar 6 1.29
ook 6 1.29
er 5 1.07
in 5 1.07
is 5 1.07

En nog wat ander statistieken:

Different words/items counted: 241
Total Words: 402
Total Punctuation: 54
Total Other Text: 2
Total Characters: 2321
Total Paragraphs: 17

Juist ja... Veel punten dus... En nu alweer een stuk meer, dussss...

Sorry Hengst & Moons, meer kan ik er op dit moment niet bij verzinnen. Jullie moeten het vanaf hier maar even van me overnemen.

Greetz, Bean

p.s. Total Characters: 2884

Moonshiner (of Tosti)03-07-2003 - 12:11
Mr.Bean

Reageren
Naam*:
Bericht:


* I.v.m. geautomatiseerde spam moet je naam met een spatie beginnen!


Forum opgebouwd in 0.0530 seconden | Admin