Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard

Jcaduard.nl - Croissant (2 reacties)


Croissant08-05-2004 - 19:59
Dag!
Ik ben lid van de vrijgemaakte kerk in Aduard. Samen met een vriendin leiden we de 16 plus vereniging avonden, altijd erg gezellig!! We zijn de laatste tijd gegroeid. Een paar maand geleden met kerst hebben we een soort van jeugddienst gehouden, erg leuk. Met drama en band enzo. Nieuw bij ons in de gemeente. Dus, lijkt jullie het wat eens samen wat te doen? Hee j ik zie net dat ik hier vorig jaar ook wat heb neergezet, helemaal vergeten!!
groetjes Antje

Bean09-05-2004 - 17:52
Hallo Antje,

Ik vroeg mij al af van wie die site jcaduard.nl eigenlijks was... maar nu weet ik het dus.

Aan de foto's te zien (enorm veel trouwens) is het idd een vrij grote groep. Wist niet dat er zoveel 16+ jeugd in Aduard rond liep In ieder geval hebben jullie meer dan op onze CJV (momenteel zo'n 12).

A.s. zondag is er in de Gereformeerde kerk ook een jeugddienst. Hierbij helpt de CJV ook mee, met o.a. een soort van verbeelding. Hopelijk wordt het net zo leuk als vorig jaar, toen onze mobieltjes zoveel leuke reacties losmaakten

Op zich kan het best leuk zijn om eens wat samen te organiseren. Waar dacht je aan? Dit seizoen zal niet meer lukken, aangezien ons CJV seizoen al bijna is afgelopen.

croissant12-05-2004 - 11:11
Die van ons is ook net afgelopen. We hebben nog een offciele avond, een gezellig avond. Maar over het algemeen komen we wel samen. Ik nodig jullie bij deze uit eens op onze soos te komen. Die wordt na de zomer ingewijdt. Dan krijgen we ook n gleodnieuwe dominee. Dus jullie hebben komende zondag een jeugddienst? Ik ben er zelf niet, maar ik kan t wel ff doorgeven. Das in synodale gebouw? Daar hebben wij ook nog een tijd gekerkt toen ons gebouw verbouwd werd.
Ik denk dat er ongeveer 40 16 lus jeugd is die redelijk actief is. Die je voor leuke dingen wel meekrijgt. En 20 die op vereniging komen, op bijbelstudie enzo.
Mij lijkt t leuk eens samen iets gezelligs te doen, en daarna misschien samen eenbijbelstudie en als we t goed kunnen vinden eens kleten over kerken?? Of misschien kunnen we samen een jeugddienst (of iets anders) organiseren. Het groots opzetten en heel Aduard uitnodigen...

Reageren
Naam*:
Bericht:


* I.v.m. geautomatiseerde spam moet je naam met een spatie beginnen!


Forum opgebouwd in 0.0080 seconden | Admin