Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard

Vakanties - Bean (8 reacties)


Bean16-08-2004 - 16:21
Dit topic is bedoelt om nog es uitgebreid te vertellen over je vakantie. Wanneer ben je waar geweest en wat heb je allemaal gedaan/uitgespookt. Ben je opgepakt door de politie en hoeveel vrouwen heb je versleten

Zelfs als je gewoon thuis bent gebleven, maar toch nog iets leuks hebt gedaan mag je dat hier kwijt!

Ik zal zelf ook ff een stukkie schrijven wanneer ik tijd heb...

Moonshiner17-08-2004 - 13:39
Voor degenen die 29 augustus in de kerk komen. Er is speciaal voor de jongeren na afloop van de dienst gelegenheid om bij te praten in de vluchtheuvel onder het genot van wat drinken.

Mar-jo22-08-2004 - 14:39
Niet over mannen versleten? Mooizoo ghegheghe

Moonshiner22-08-2004 - 18:39
Daar mag je het ook over hebben

Mar-jo24-08-2004 - 20:14
ow

Bean26-08-2004 - 11:29
Laat ik dan maar beginnen met mijn uitgebreide vakantieverslag in twee delen

Deel 1

Wij (lees Moonshiner, Fritz, Bean en Jane) zijn dit jaar weer naar het zuiden gegaan om zon, zee/zwembad en feest op te zoeken. Omdat Fritz en ik bijna alle spaanse badplaatsen al hadden gehad, bleef er weinig keus meer over. Het werd uiteindelijk Gran Canaria en dan uiteraard het gedeelte Playa de Ingles aangezien hier het meest voor ons te beleven viel.

Het vliegtuig verkiezen we meestal boven de bus, maar aangezien GC een eiland is viel er weinig te kiezen. Na een meer dan 4 uur durende vliegreis (das toch best een stuk langer dan de 2 uur naar Lloret/Salou etc.) kwamen we aan in Las Palmas. Omdat we 's nachts vertrokken uit Nederland kwamen we daar in de morgen aan. Hierdoor was het relatief koel en konden we dus rustig aan de warmte wennen.

Op weg naar het appartement genieten wij van het prachtige (…) uitzicht (rots, steen, steen, steen, berg en verlaten bananenplantages). Het appartement daarentegen was perfect en tot onze verbazing werden we de hele vakantie maar niet uit het appartement verwijderd, ondanks onze aanhoudende geluidsoverlast veroorzaakt door de flinke radio die we mee hadden.

Strand was hemelsbreed niet ver weg, maar het gigantische aantal traptreden zorgden ervoor dat we na drie dagen alleen nog maar bij het zwembad lagen. Makkelijker om een koel pilsje te halen en geen irritante zand/zout.

Geheel niet volgens traditie hebben we deze vakantie heel wat ondernomen. Ik noem kroegentocht, boatparty, jet-skieën, duiken met perslucht en het huren van een auto voor 2 dagen. Sommige van deze dingen hebben we wel eens eerder gedaan, maar nog nooit allemaal in 1 vakantie! Vooral de auto en het duiken waren erg leuk.

Het lijkt wel of we écht oud beginnen te worden, maar het was erg leuk om de omgeving/natuur te zien. Vooral het binnenland waar je over smalle kronkelweggetjes al snel op grootte hoogte komt, waarbij het ravijn naar beneden nog geen halve meter van je verwijderd is... Af en toe ging het zo steil dat 'onze' Seat Ibiza 1.4 het zelfs in de 2e versnelling niet kon trekken. En op de weg naar beneden werden de remmen uitgebreid getest,

Bean26-08-2004 - 11:29
Deel 2

Uiteraard moest er ook elke avond worden uitgegaan. Dit was best leuk, maar we hebben genoeg vakanties gehad waar je beter kon uitgaan. Wat mij betreft lag dit vooral aan het overschot aan Ieren. En oh wee als je ze Engelsen noemde. De mannen waren om 22.00 uur al ladderzat, irritant en zo gek als een deur. De vrouwen waren dan ook net zo zat. Over het algemeen zijn dronken/aangeschoten vrouwen altijd positief, maar in het geval van de Ieren zijn ze ook nog eens stuk voor stuk lelijk en/of flink aan het gewicht. Niet echt interessant voor ons dus...

In het appartement kwamen we een groep jongens tegen waar we af en toe mee optrokken. Op zich gezellig, ware het niet dat we vanaf toen onze vrouwelijke metgezel vaker niet dan wel zagen. Ook zij hadden digitale camera's mee en hebben de meeste foto's op hun site gezet ( http://grancanaria2004.mine.nu )

Samengevat een vakantie waar ik het prima naar m'n zin heb gehad, mede door de vele dingen die we daar hebben ondernomen.

En nu wacht ik op de rest van de vakantieverhalen of de aanvullingen hierop van Moons/Fritz...

Gr. Bean

Moonshiner26-08-2004 - 19:06
Nou heb je wel gemeld waar zij de foto`s hebben staan, maar niet waar de vele foto`s die wij hebben gemaakt staan....

Voor alle duidelijkheid:
http://83.116.88.183/foto/grancanaria/

Bean13-10-2004 - 17:20
Misschien leuker om naar te kijken, omdat er ook wat meer commentaar bij staat -> de vakantiefoto's op mijn site http://www.antonboonstra.nl/foto.htm

Reageren
Naam*:
Bericht:


* I.v.m. geautomatiseerde spam moet je naam met een spatie beginnen!


Forum opgebouwd in 0.0110 seconden | Admin