Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard

Domi vd Veer vertrekt! - Bean (3 reacties)


Bean17-07-2005 - 19:32
Speciaal een topic voor onze vetrekkende dominee. Na 8 jaar predikant te zijn geweest van de Gereformeerde kerk in Aduard, gaat hij naar een andere gemeente te weten Kampen.

Op 17 juli 2005 om 14.00 uur was er een soort van afscheiddienst in de Geref. kerk waarbij iedereen na de kerkdienst de kans had onze domi nog even de hand te schudden en een stukje te schrijven in een soort van register.

Aangezien het een lange rij was en misschien niet iedereen aanwezig was, is hier nog de mogelijkheid om de dominee uitgebreid afscheid te zeggen. Natuurlijk ga ik er wel vanuit dat ie via dit forum nog heeeel lang in contact blijft met de jeugd uit Aduard

Bean17-07-2005 - 19:54
Laat ik zelf dan maar beginnen.

Als eerste uiteraard enorm bedankt voor de inzet die u door de jaren heeft getoond. En dan vooral op het gebied van jeugdwerk.

Als ik kijk naar specifiek de CJV dan herinner ik me onder andere het zingen op 1e kerstmorgen waarbij u steevast meeliep. Ook bij het rondbrengen van de fruitmanden hielp u vaak mee.

Daarnaast wist u altijd erg goed in te springen op de jeugddiensten die de CJV had voorbereid. Of het nou met mobieltjes of met MSN'en had te maken, u wist het altijd zo te verwerken in de kerkdienst dat het voor jong en oud interessant en begrijpelijk was en waarbij de boodschap niet werd vergeten.

Vaak kwam u op CJV kamp ook nog even langs, meestal met een gezinslid en/of de jeugdouderling. Ik kan me nog goed herinneren dat u even een fietstochtje had gemaakt, waarbij het onderweg enorm was gaan plenzen. Toen u terug kwam op de kampeerboerderij zagen wij een doorweekte dominee aan komen lopen

Waarschijnlijk ben ik nog een heleboel dingen vergeten en uiteraard zijn er naast de CJV nog een heleboek andere dingen die u voor de jeugd in Aduard heeft gedaan. Die zal ik niet allemaal gaan opnoemen, maar laat dat graag aan de volgende over.

Aan dominee van der Veer: Vergeet niet af en toe de CJV pagina te bekijken en dan vooral het forum. Het is makkelijk en leuk om via dit forum van elkaar op de hoogte te blijven. En met die nieuwe notebook, moet dat probleemloos kunnen lukken!

Veel succes en Gods zegen toegewenst bij uw nieuwe gemeente! Dat u met plezier kunt terug kijken op Aduard en met evenveel (of nog meer) plezier predikant zult zijn in Kampen.

Gr. Anton

Domi van der Veer18-07-2005 - 10:40
Hallo Anton,

Bedankt voor je leuke stukje in deze kolommen. Het was voor mij en ons gezin een waardevolle en bijzondere afscheidsdienst. Afscheid nemen is niet makkelijk als je het door de jaren heen zo goed met elkaar hebt gehad. Het was altijd fijn met jullie samenwerken. De jeugddiensten, het natte pak op Ameland, het samen zingen op Kerstmorgen, de gesprekken op kringavonden, ik kijk er met veel plezier op terug en neem goede herinneringen mee naar Kampen.

Ik wens jullie als CJV ook een goede toekomst toe. Hou de moed en het plezier erin en heb nog vele leuke avonden en weekenden met elkaar.

Ds. Eelco van der Veer

Hengst19-07-2005 - 09:23
Dankzij de video herinner ik me dat natte pak nog heeeeeel goed.... en ook Henks reactie "Nou, nu hoeven jullie vanavond ook niet meer onder de douche!"...

Sluit me voor het overige volledig bij Anton aan, en verder ga ik er maar niet op in aangezien domi al een mailtje van ons heeft gehad.

Gr. Harry (Australie)

Reageren
Naam*:
Bericht:


* I.v.m. geautomatiseerde spam moet je naam met een spatie beginnen!


Forum opgebouwd in 0.0089 seconden | Admin