Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard

1 Januari komt eraan - Bean (81 reacties)


Bean14-12-2005 - 13:20
Een terugkerend "probleem" elk jaar: Gaan we nog iets leuks doen tussen oud en nieuw?

Meestal wil iedereen tussen 0:00-1:00 nog even bij familie zijn, om iedereen de beste wensen te ehhh... wensen (smak smak etc.). Hierna begint het bij mij echter al snel te kriebelen. Ik wil een nieuwjaar vieren die ik niet snel zal vergeten. Oftewel met een cluppie goeie vrienden/vriendinnen iets ondernemen.

Opties die eerdere jaren de revu zijn gepaseerd:
- De Meeden
- De buurt rond bij bekenden langs op visite
- De stad Groningen in (duur/entree?)

Laat weten wat jullie allemaal leuk toe lijkt of welke ideeen jullie zelf hebben. Dan kunnen we misschien gezellig met elkaar feestend 2006 in gaan.

Moonshiner14-12-2005 - 13:59
We kunnen naar de stad gaan, er zijn altijd wel een aantal cafe`s die geen intree vragen.

Marijke14-12-2005 - 15:38
Heyz.. aangezien ik ook nog niet weet wat ik moet doen met oud en nieuw... zal ik er ook maar ff meediscussieren.. in pruim zevenhuizen is van 1 tot 6 een new years party... diep triest komt. nu ken ik dat niet maar t komt diep triest over... staat nix over entree.
In Marum is een happy new year dance event met een kruisweg dj... Vanaf 1 uur en ook gratis. nu ben ik niet zo van de dance.. maar tis een idee..
Alles beter dan na enen nog thuis hangen.. en moet haytske ook ff laten zien wat feesten is hier he!

Hengst14-12-2005 - 17:54
Eerst en vooral: Groningen zuigt. Je betaalt je blauw voor een toegangskaartje in een café, de paar cafées waar je zonder kaartje inkunt zijn stervens druk, en na afloop heb je zoiets van: hmm, dat viel tegen. Althans, dat was na 2x mijn ervaring.

Op zich kan het leuk zijn om in Aduard te blijven hangen, maar we hebben ook wel es gemerkt dat daar na 3 uur niet veel meer te doen is. Of je moet al naar De Meeden gaan, waar je altijd weer veel bekenden aantreft.

Ook kun je het buiten de deur gaan vieren in de één of andere discotheek, maar verschilt dat zoveel van een gewone avond uit? Voor mij persoonlijk telt nog mee dat ik op 1 januari om 8 uur aan het werk moet. 4 uur thuis vind ik prima, 6 uur is me wat aan de late kant...

Waarom gaan we niet ergens een groot feest organiseren waarvan we zelf kunnen bepalen wat de muziek is, hoe laat het wordt en hoeveel we betalen voor een biertje? En dan iedereen uitnodigen die we kennen, dan kan het wel vrij druk worden. En dan hebben we eindelijk es een feestje op maat... voor ons op maat bedoel ik.

Bean14-12-2005 - 19:14
Wat een snelle reacties weer

Een eigen feestje maken lijkt me op zich leuk. Je komt alleen wat praktische bezwaren tegen. Waar wil je die bijvoorbeeld houden. Het is nou niet midden zomer, dus een tuinfeest lijkt me lastig gaan. De enige die nog een beetje ruimte heeft is de familie ter Veen. Misschien dat die een schuur willen lenen?
Thijs wil vast en zeker voor de muziek- en lichtinstallatie zorgen. Alleen moeten we wel een indicatie hebben van wie allemaal willen komen. Zo'n feestje met tien man is echt te weinig. Dat moet toch minimaal 30 man zijn ofzo. Willen die allemaal komen?

In de Kruisweg en in Pruim ben ik zelf nog nooit geweest met nieuwjaar. 't Kan best leuk zijn, maar is misschien wel een te 'gewoon' avondje uit...

Hmmm lastig....

Hengst14-12-2005 - 19:41
Hangt er vanaf wie je erbij wilt hebben. D'r zijn vast wel mensen die van plan waren om in de anonieme drukte van Pruim of de Kruisweg op stap te gaan, en die er eigenlijk wel voor voelen om dan maar naar Aduard te gaan waar je toch meer mensen kent... toch?
Thijs de muziek, dat was mijn idee ook. Van tevoren opgeven als je wilt komen, en alleen al uit Aduard moet je toch een flinke groep kunnen mobiliseren... Er zijn zoveel mensen die bij gebrek aan een goed plan dan maar naar Groningen of Marum gaan?

Maar goed, we zouden ook Zuidhorn kunnen proberen. Maar dan heb je hetzelfde als in Groningen of Marum.

Marijke14-12-2005 - 20:36
Is er in Zuidhorn wat te doen dan???? Kun je daar wel uitgaan???

Marijke14-12-2005 - 20:39
En Zevenhuizen of Marum is bij mij ook meer iets van 'gebrek aan beter'. Thuiszitten is ook niet alles he.

Fritz!15-12-2005 - 13:34
Mm, leuke discussie hoor...blijft idd lastig. Als je een feest wil organiseren, móét je daar nu al mee beginnen, anders word et niks. Een locatie word daarbij et grootste probleem. De buurt af struinen heb ik ook wel gezien hoor.. Bij iedereen in huis een biertje bietsen...gebrek aan goede muziek en je moet je toch een beetje gedragen...gebrek aan vrouwelijk schoon. Neej stappen lijkt mij persoonlijk leuker. Ben vorig jaar naar Den horn geweest, ook erg leuk. Maar goed, marum of pruim lijkt me ook errug leuk hoor, en dan toch marum leuker omdat we daar gewon veel meer mensen kennen. Marja...welke gek rijd er naar marum...ikke dus niet he!!! moeten we een taxi regelen, en die mag je de dag van te voren al wel regelen, anders krijg je em niet meer. Kortom, ik ben voor stappen, en dan het lieft naar marum. Lekker ouwehoeren, veel bekenden, lekkere muziek...
Greetz Henk

Moonshiner15-12-2005 - 14:09
Het vervoer naar marum of pruim is idd een nadeel, tezamen met de anonieme drukte (OK fritz, jij kent er natuurlijk een heleboel mensen, maar ik ken er niet zoveel, en zo zijn er meer hier...)

Ik ben het niet echt eens met Hengst wat betreft de stad. Nu is het al een tijd geleden dat ik daar laatst was met oud en nieuw, maar die keren dat ik er was was het best gezellig (en druk...)

Een feest(je) organiseren kan ook. Eventueel is hier wel wat ruimte, een een paar luchtbedden zijn ook nog wel ergens te plaatsen voor degenen die niet naar huis willen dezelfde nacht. (wel wat dikke slaapzakken meenemen...

Maar wie komen er dan allemaal eventueel...

Hengst15-12-2005 - 17:30
Ik bedankt voor een avondje discotheek. Dat kan ik de rest van het jaar ook wel zien. Maar goed, Henkie mag daar wel heen gaan alsie dat wil. Ik verrek het om erheen te rijden, en volgens mij wil niemand in de Oudjaarsnacht rijden. Taxi's rijden er wel, maar het is zo stervensdruk dat je soms staat te wachten tot je een ons weegt (wederom: ervaring).
Nee, is handiger om het dichtbij te zoeken, hetzij lopend, hetzij op fiets. En dan nog: om er voor de muziek heen te gaan? Pfff...

Ik neem aan dat er in Zuidhorn wel kroegen open zijn, net als op Koninginnedag of bij een wedstrijd van het Nederlands Elftal. En het is weer es wat anders. En meer mensen daar als in Aduard.

En over het gebrek aan vrouwelijk schoon: prima als er wat te zien is, maar ik kan ook wel es een avondje zonder hoor... Bij elkaar een biertje drinken kan ook erg gezellie zijn. Als je het alleen maar leuk kan hebben met vrouwelijk schoon en muziek die je aanstaat moet je maar es aan de sociale contacten met je vrienden werken... Neu, maakt me niet zoveel uit, als ik maar kan lopen of fietsen.

Hengst15-12-2005 - 17:41
Okay, ik zie net dat dit wel wat lijkt op een persoonlijk op Henk hakken...

Dus terughakken maar nu dan, hahaha.

Bean15-12-2005 - 17:58
optie 1: Kruisweg te Marum
Aangezien ik op 2e kerstdag wel van plan ben om naar de Kruisweg te gaan, hoef ik 1 januari niet persé gelijk weer. Tevens is het vervoer dan gewoon lastig. Een afvaller voor mij.

optie 2: Pruim te Zevenhuizen
Minder bekenden. Ook een 'standaard avondje uit' en nog steeds een vervoersprobleem. Nee dus...

optie 3: Stad Groningen
Voordeel dat het op de fiets te doen is en er keus is qua barretjes/muziek. Nadelen: Weinig bekenden (tenzij je met een grote groep heen gaat). Waarschijnlijk erg druk (te druk vind ik ook niet lekker). Entree betalen bij een groot aantal barren. Een twijfelgevalletje voor mij...

optie 4: Aduard rond gaan
Is vaak best wel leuk, maar na een keer of twee gedaan te hebben, heb ik het wel gezien. Het zijn nou niet echt gedenkwaardige nieuwjaarsvieringen geweest. Daarnaast is zoiets vaak vroeg afgelopen, omdat ouders/oudjes vaak vroeg op bed willen. Valt voor mij denk ik ook af.

optie 5: Zelf feest organiseren
Als je genoeg mensen op de been krijgt en het leuk organiseert, kan het een geweldig feest worden. Ontbreekt een van beiden, dan stop je er tijd/moeite in en heb je alsnog een k*t nieuwjaar. Hiervoor zou iedereen bijvoorbeeld eerst in zijn/haar vriendenkring moeten vragen hoeveel belangstelling er voor is. Om wat mensen te trekken zou je bijvoorbeeld kunnen doen: Entree 10 euro, vrij bier, wijn en fris zuipen. Hier sta ik op zich nog open voor...

optie 6: De Meeden te Aduard
+ Dichtbij, makkelijk, veel bekenden.
- Niet al te groot (dus snel uitgekeken?), nog wel es aggressieve jeugd

Ik weet het niet meer...

Rossi15-12-2005 - 18:52
het maakt mij geen donder uit waar we heen gaan, zolang ik maar dronken kan worden.......liefst zo dichtbij mogelijk!! ik moet wel eerst even thuis zijn na middernacht, want ik moet even wat professioneel belgisch siervuurwerk de lucht in jagen!!!

Marijke15-12-2005 - 21:39
Valt nog niet mee deze discussie volgens mij.. Haha... Naja.. waar ik ook heen ga, voor mij wordt t sowieso rijden aangezien ik in een afgelegen gat woon waar nix te beleven valt.. (vind ik dan).
Als er een feestje wordt georganiseerd lijkt t me altijd leuk om te komen natuurlijk! (aangenomen dat ik welkom ben.. ) Ik hoor t wel weer....

Hengst16-12-2005 - 12:33
Ter aanvulling op Bean, optie 3:
Entree voor de cafées in Groningen moet vooraf worden betaald. Voor bijvoorbeeld de Ierse Pub Sally O'Briens zou ergens in de komende week een goed moment zijn om al een kaartje te kopen... want op de avond zelf kom je er met cash niet meer in.

Over optie 5: mag ik es bij de OZO polsen of hebben jullie die er liever niet bij? Is überhaupt de vraag of ze zouden komen, aangezien sommigen nogal gesettled zijn inmiddels, maar goed...
As je nou alleen al over de CJV praat... is al een aardige groep toch? Dan de CJV Pieterzijl er nog bij...

Ach, voor wat betreft optie 1 en 2 ben ik het met Bean eens, en voor de rest boeit het me niet eens zoveel...

Moonshiner16-12-2005 - 14:27
Ik ga voor optie #5 denk ik, maar dan moet dat wel goed worden geregeld.

Tweede keus is 3/4/5. Maakt mij niet zoveel uit.

@Marijke en Hengst, wat mij betreft is iedereen welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd toch?

Hengst16-12-2005 - 18:48
Ja Moons, we weten wel dat Marijke voor jou welkom is...

Sorry Marijke, sommige inkoppertjes moeten gemaakt worden...

Marijke16-12-2005 - 22:04
Geeft nix hoor Kan een goed inkoppertje ook nooit laten liggen Enneh, mag ik vragen wat OZO is??? (of is dat nu een heel domme vraag )
Ben zelf trouwens dan ook voor optie 5 denk ik... En aangezien de meesten dat zijn.. misschien kan er dan een knoop doorgehakt worden?? Als t nodig is wil ik wel meedenken over de organisatie.... Al is dat dan vanuit Zeist... Ik hoor t wel weer...!

Bean17-12-2005 - 11:26
Volgens mij hebben we sinds gisteravond een nieuwe locatie gevonden voor optie 5. De gebroeders (en zusters) Nieuwenhuis hebben natuurlijk ook genoeg ruimte. En Jan Mello bood het eigenlijks zelf al aan. Alleen weet ik niet of ie door heeft dat alle CJV-ers én nog een paar anderen kunnen komen.

Nog wel eerst een aantal vragen die moeten worden beantwoord.
Hoeveel mensen moeten er minimaal komen om dit feest door te laten gaan? Voorstel: minimaal 20 man/vrouw
Hoe doen we het qua kosten? Voorstel: van te voren 7,50 euro betalen, vervolgens gratis eten (chips) en drinken (bier,wijn,fris)

En dan moeten er natuurlijk nog een aantal dingen geregeld worden:
Wie verstuurd de uitnodigingen naar zoveel mogelijk mensen?
Wie koopt de etenswaren in?
Wie zorgt voor de muziek/licht?
Wie zorgt voor de aankleding/inrichting van de schuur?

Hengst17-12-2005 - 17:57
De OZO, tja... kort en goed: mijn studievrienden uit Groningen. OZO staat voor Olle Zoeperds Oosterpoort, naar de wijk waar de meesten woonden.
Dat was de korte uitleg. De uitgebreide versie: actief en zeer kritisch op internetforums, flink zuipen op OZO-avondjes, vaak af te sluiten met kaartjeblazen waarbij we wel een paar flessen kruidenbitter wegwerken plus nog wat ander sterk, bij colleges er wel es uitgestuurd wegens herrie (= zeldzaam) en enige zeer fanatieke FC Groningen aanhangers...

Aantal mensen: net als met stappen, hoe meer hoe beter. Het door Bean voorgestelde minimum van 20 gaat denk ik wel gehaald worden, dus ik ben voor. Van tevoren betalen lijkt me goed, alleen even de vraag of we op 7,50 gaan zitten of op een tientje. Voor 7,50 kun je bijna een krat wegdrinken... en niet velen kunnen dat aan, hahaha. Maar dan heb je nog geen chips. Denk overigens dat we met 7,50 wel goed uit gaan komen eigenlijk.

Wat dacht je ervan om over de rest te praten als we genoeg animo hebben? De uitnodiging moet voorzichtig worden opgesteld, met een slag om de arm als er niet voldoende mensen komen opdagen. Maar dat is wel te doen. Wat denk je ervan om een standaard uitnodiging te maken (nee, ben niet te beroerd om dat zelf te doen) die iedereen naar eigen invulling kan aanpassen? Als er maar sommige basisdingen in staan, én als iedereen maar tijdig doorgeeft hoeveel er komen.

Marijke17-12-2005 - 19:02
Ik ben voor. En 7,50 moet toch te doen zijn? tenzij je de aankleding e.d. nog moet kopen. Maar dat kun je wel ff bekijken.. En de locatie.. is dat een schuur o.id.? Of iets anders.. Misschien ook wel handig om te vermelden op de uitnodiging i.v.m. hoe warm je je aan moet kleden (of is dat egt iets voor een meid om zo'n probleem over kleding aan te dragen.. haha). En anders moeten er gewoon een paar zijn die alles regelen? Is waarschijnlijk het meest effectief. Kunnen die alles verder met elkaar en anderen communiceren... En een slag om de arm zal toch wel meevallen. Meer dan 20 moet toch zeker te doen zijn dacht ik zo!

Hengst18-12-2005 - 12:10
Als jij nou heel Pieterzijl mobiliseert?

Ik vind in elk geval dat het in die schuur bloedheet moet zijn, zodat de meiden zo weinig mogelijk kleding aan hebben...

Marijke18-12-2005 - 14:22
Naja, heel Pieterzijl...? Kweet niet of dat gaat lukken hoor.. Maar ik kan es rondvragen.. En ja hoor natuurlijk weer een jongensopmerking er tussendoor... Meiden met zo weinig mogelijk kleding aan.. haha! Er zijn vast nog wel een paar jongens die het met je eens zijn... Maar koud is koud! En als t koud is doe ik een trui aan.. dus kom dan maar op met de straalkacheltjes he

Bean18-12-2005 - 19:21
Eerst maar es met Jan Mello overleggen over het hoe, wat en vooral waar. Ik zal 'm ff een mailtje sturen (leest ie z'n mail trouwens wel?).

Er wordt iig gezorgd voor voldoende (te veel? ) straalkacheltjes

jan mello18-12-2005 - 20:46
de schuur staat helemaal vol met carvans en bovendien is het denk ik ook veel te koud. Maar als er een man of 20 komen dan kan het ook wel gewoon bij ons in huis.

Hengst18-12-2005 - 22:30
"It's getting hot in here, so take off all your clothes"...

Trui kunnen we niet hebben...

20 in huize Nieuwenhuis? Voorstel: Bean, kun jij de hele CJV van nu mailen? (hoeveel?) Jij kent de namen en mailadressen... en je checkt vaak naar antwoorden. Dan merk je snel genoeg of dat kan gaan lukken. Ik ga intussen de OZO mailen (maar of die komen weet ik niet) en als iedereen nou zijn vriendenkring checked? Iedereen die altijd zegt dattie zoveel vrienden heeft moet dat dan nu maar es waarmaken, hahaha...
En niet er meer over praten, maar gewoon ff doen zodra je dit gelezen hebt? (Sorry dat ik dram.) Dan heb je binnen 3 dagen toch wel wat antwoorden normaal gesproken.

Ik ga nu eentje sturen dat we erover denken een feestje te organiseren in de nieuwjaarsnacht, entree 7,50, locatie en definitieve beslissing om ermee door te gaan afhankelijk van de animo. Deal?

Bean19-12-2005 - 12:59
Ik ben bang dat als we allemaal vrienden e.d. gaan vragen, dat we over de 20 man komen. Meer als twintig wordt wel errug krap in huis, aangezien de schuur niet meer gaat lukken

jan mello19-12-2005 - 14:42
een man of 20 is denk ik wel het maximum, en als iedereen nou gewoon zelf wat te eten en te drinken mee neemt heb je ook geen gezuer over geld en hoet ik niet vet veel eten ed in huis te halen

LightningCatcher19-12-2005 - 14:56
Hmmz, wat allemaal weer lastig jah.
Geluid (enof licht) is niet zo'n probleem. Al moet ik nog wel werken! Maar dan probeer ik 's avonds nog ff te pitten. Wat ik wel op prijs stel is dat ik daar kan blijven pitten. Verdere details zijn pas interessant als het door gaat.
Over het op stap gaan-vervoer ik ga absoluut NIET op oudjaarsnacht rijden. Ik heb gezien hoe diverse auto's hun banden stuk reden in de hoofdstraat van Aduard. Nee dankje!
Dus het feestje moet iemand anders maar organiseren, maar beetje geluid is geen probleem.
Ik merk het nog wel!

Hengst19-12-2005 - 15:20
Tja, als je dan domweg met iedereen bij elkaar gaat zitten... kun je net zo goed weer in het dorp rond gaan lopen. Effect is hetzelfde, en je ziet meer mensen!

En what about de optie Ter Veen? Sinds wanneer was die van de baan?

LightningCatcher19-12-2005 - 15:51
ter Veen, van de baan? niet toch. Is nog steeds een prima optie vind ik!?! ghehe

Moonshiner19-12-2005 - 18:27
Zal eens overleggen hier. Je leest het resultaat hier later.

Marijke19-12-2005 - 20:18
Trui geen optie?? O jawel hoor.. als t niet warm genoeg is.. altijd!! Heb nog wel wat allesverhullende truien liggen hoor! Lekker warm
Enneh.. veel zal ik nooit meeslepen.. just me, myself en haytske en dan houdt t grotendeels wel op denk ik.. maar geeft niet toch?? Jullie hebben vast allemaal heeeele grote vriendenkringen!! haha!
Ik hoor t wel weer!

elzie21-12-2005 - 20:19
nouh zal ik ook eens wat in dit forum gaan zetten?? wat voor leuks jullie ook gaan doen,,,,als het in aduard of zuidhorn is hobbel ik er wel achteraan

Bean22-12-2005 - 13:03
Het wachten is nog steeds op Moons. Hoe zit dat nou?!?

Hengst22-12-2005 - 18:57
Uit het afwezig blijven van antwoord van de kant van Ter Veen maak ik op dat die optie van de baan is... kortom: beperkte groep.

En dan weer het aloude dilemma: gaan we ergens zitten (Nieuwenhuis), gaan we overal zitten (dorp) of gaan we naar de Meeden?

Hengst22-12-2005 - 19:00
Hier zou ik aan toe kunnen voegen dat het misschien goed is om maar op één plek te gaan zitten... met de verwarming flink hoog, zodat we die verschrikkelijke allesverhullende truien niet hoeven te zien...

Marijke23-12-2005 - 01:51
Zo tegen de allesverhullende truien??? Haha! Jullie doen er wel alles aan om dat te voorkomen he ;) Heyz.. ik vind alles prima... als ik maar ergens heen kan na twaalven.. anders wordt t een veeeeel te saaie oud en nieuw!!

Bean23-12-2005 - 14:28
Maar dan hebben we gelukkig altijd nog het CPJ nieuwjaarsgala!

Hengst23-12-2005 - 16:05
Heb je je gala pakkie al gekocht dan?

Bean23-12-2005 - 17:43
Ik heb nog niet eens een stropdas... Dat wordt dus nog ff de stad in volgende week.

Hengst23-12-2005 - 19:40
Om eerlijk te zijn verwacht ik anders dat verreweg de meeste kerels er toch in een gewoon 3 delig pakkie komen... en niet in zo'n duur galapak wat je zelden aanhebt...

Hengst23-12-2005 - 19:42
Als het überhaupt al 3 delen zijn... zal vaak wel 2 delig zijn, hahaha.

Marijke24-12-2005 - 18:26
Nou, dat zou flauw zijn hoor.. wij meiden allemaal in een mooie galajurk en jullie in een gewoon pak??? (Want ik neem aan dat t daar lekker warm is en ik niet in een trui hoef te verschijnen om warm te blijven ) Dus, kom op mannen! Doe je best! Haha! En Bean koop een stropdas he! Haha!

Hengst24-12-2005 - 21:10
Die trui begint al aardig zijn eigen leven te leiden hmm? Tja sorry hoor, allemaal frustraties zullen we maar zeggen. ('slechte jeugd gehad, iedereen pestte mij, mijn vader sloeg me, m'n moeder was aan de drank, en de meisjes zagen me niet staan')

Ach we zien het wel. Ik reageer uiteraard op dat gala omdat ik d'r ook wel heen wil... Maar ook dat zien we wel. Het leven kan zo eenvoudig zijn...

Moonshiner25-12-2005 - 15:03
Wat lees ik hier nou over gewoon pak? Tis wel een gala he!

Marijke25-12-2005 - 17:51
Goed.. volgens mij zijn we t oorspronkelijk onderwerp wat uit t oog verloren...???

Hengst26-12-2005 - 13:42
Nieuwjaar is toch ook 1 januari?

Dat lees je goed Moons. En natuurlijk hoort daar een gala-pakkie bij, maar zoals gezegd: ik denk dat de meeste CPJ-bezoekers dat niet aanhebben. Inschatting van mij, misschien wel fout, maar we zullen zien.

Moonshiner26-12-2005 - 21:43
T feest kan bij ons worden gehouden...
Nu nog ff regelen wie wat doet en wie er allemaal komen.

Moonshiner28-12-2005 - 11:10
minimum aantal personen ligt voor mij op 15. Als het er minder zijn kunnen we wel bij iemand thuis zitten.

Dus wie komen er allemaal?
Ik ben er in elk geval....

Marijke28-12-2005 - 18:42
Me2! En ik neem dus een vriendin mee... Dus dan zijn wel al met ons drieën.. Kom op mensen, meld je in grote getale aan !!!

Moonshiner29-12-2005 - 11:27
He dat gaat al snel, als het aantal elke keer drie keer zo groot wordt schiet het een beetje op....

Bean29-12-2005 - 12:48
Als iedereen z'n mail nou even leest en naar de link http://meeting.erkens.info/41/ gaat en daar inlogt met de gegevens die per mail zijn verstuurd (check desnoods je junkmail folder), dan is in onderstaand figuur bij te houden wie allemaal komt :

[img]http://meeting.erkens.info/41/table.png[/img]

Hengst29-12-2005 - 12:59
De vraag wordt alleen of we naar Ter Veen gaan of naar Nieuwenhuis... ik heb mensen gehoord die niet zo'n zin hadden in een ritje naar Dorkwerd om 1 uur 's nachts (en nee: ik was niet in mezelf aan het praten, hahaha...) Want dat enorme feest gaat toch niet meer lukken (te laat) en dan zit ik liever in een warme huiskamer dan in een schuur.
Tjarda rekent ook nog wel op ons, zoals ze me gisteren bij de supermarkt zei, dus...

Ff knoopie doorhakken? Kunnen we op dit forum geen poll zetten? Zet mijn stem maar bij Jan Mello...

Bean29-12-2005 - 13:15
Een groot feest lijkt me nog steeds leuk en aangezien ik toch al 29 man/vrouw heb kunnen verzinnen die mogelijk komen...

Die afstand lijkt me zeker niet onoverkomelijk. Dat piseindje... 't Is alleen even afwachten hoeveel mensen willen/kunnen komen. Als dat te weinig mochten zijn, dan kunnen we alsnog naar Jan Mello toe.

Qua warmte was er al een hittekanon geregeld, dus koud zullen we het niet krijgen.

Hengst29-12-2005 - 13:22
Verzinnen is één ding... of ze komen een ander ding. Bij normale feestjes komt zo'n 75% van de genodigden opdagen... maak daar hier dus maar 50% van. En dan nog... ik zie al namen staan waar ik héél erg mijn vraagtekens bij heb... Maar goed, democratie is stemmen.
We zien het wel op die site van je, Bean!

Moonshiner29-12-2005 - 18:42
Het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit waar het is (natuurlijk is gewoon thuis wel zo makkelijk, dan hoef ik niet zo`n eind terug te kruipen...)

15 is wel absoluut het minimum. Met minder kunnen we zeker bij nieuwenhuis terecht.

Hengst30-12-2005 - 01:21
Da's ook de enige reden waarom ik er ook zo over loop te zeiken... dat terugkruipen. En dan is Dorkwerd verder weg dan 'net buiten Aduard'... Maar goed, daarom zijn jullie natuurlijk altijd de lul... dus we zien het wel. Meeste stemmen tellen, van jullie zijn dat er al 4...

Moonshiner30-12-2005 - 09:31
Waarom woont er dan niemand in het dorp met genoeg ruimte....?

Bean30-12-2005 - 13:21
Dat 'net buiten Aduard' moet je ook op de fiets doen, dus waarom die extra kilometer (4,15 ipv 2,89 is een echte 1,26 km meer) zo'n probleem is... Maar als ik de lijst mag geloven komen Chistiaan en Egbert al niet eens
Eerst maar es carbit schieten morgen...

Marijke30-12-2005 - 13:35
Zo, zo... iedereen is dus vast van plan om naar huis te kruipen morgen?? Kilometer meer of minder? wat maakt dat nou uit? Kniebeschermers om en je komt er wel!! Zeg, ik moet met de auto die kant op en je hoort mij ook niet klagen ofzow?? Ik ben waarschijnlijk de enigste die nuchter is morgen dusz... Maareh.. de meeste stemmen tellen he! We zien wel weer!

Hengst30-12-2005 - 14:02
Dat gaan we meten Bean, dit geloof ik niet... dus jij was het niet die mij laatst zei dat je vanaf Nieuwenhuis eventueel kunt lopen (lees: "kruipen")?

En waar hangen Chris en Egbert dan wel uit?!?

Moonshiner30-12-2005 - 14:10
Chris en Egbert doen allemaal mee (als ze niet liggen te slapen...)
Thijs ook.

LightningCatcher30-12-2005 - 14:23
Jah, ik ben nu nog op de lanparty. Maar ik wilde straks naar huis en dan beetje op tijd op bed, zaterdag eerst werken en dan euh.... weet ik nog niet. Maar hoelaat begint dat enzo? En waar is het nu?
En wat verwachten jullie van mij? Dat ik me 2 x 256 Watt RMS versterker vol open smijt of... euh... ???????

Hengst30-12-2005 - 14:27
Nou ja, en nog een puntje wat bij mij meetelt is dat Jan Mello er meer dan een week op gerekend heeft dat het bij hem werd gehouden (samen met nog enigen op dit forum), en zo ook zijn moeder, en er ook wel ruimte voor heeft... en dan wordt het nu ineens toch bij Japs?

Ik bedoel: die debiele besluiteloosheid van ons hiero begint nu dus sowieso mensen op te breken. En als Japs nou op tijd was geweest had je me niet gehoord, maar dat was hij niet. Dat kan hij wrsch ook niet helpen, dat weet ik wel, maar het belachelijke is daarom nu dat zowel de familie Nieuwenhuis als de familie Ter Veen op een clubje mensen rekent, en dat die zich nu zullen lopen ergeren omdat ze met nog een dag te gaan geen idee hebben of er dingen moeten worden ingeslagen.

We kunnen wel zeggen dat wij dat gaan doen, maar bijkomend probleem is nu dat we nog steeds niet weten hoe dat te doen met kosten en inkoop. Want in dat aankondigingsmailtje staat niks over kosten, dus sommigen die zich melden weten vast niet dat ze 7,50 gaan betalen.

En als het er weer opuit draait dat het weer es Anton is die achter de boodschappen aangaat vind ik dat er een fout is gemaakt. Maar ik heb hier al zo aan alle kanten lopen trekken dat er nu maar es een ander met een ideetje moet komen. Ben tenslotte graag bereid om ideetjes aan te dragen, maar heb ook geen zin om de zeikerd van het jaar te worden... (ben ik al denk ik, ) En dan ben ik echt niet te beroerd om ff wat uit te voeren.

Bean30-12-2005 - 16:18
Ben ik helemaal met je eens Harry, ook met je toelichting per mail. Ik had gehoopt dat er op het laatste moment ook nog wel wat mensen en organisatie opgetrommeld konden worden. Maar het liep gewoon niet. Qua reacties niet en qua organisatie niet.

Dat ze bij Jan Mello al rekenden op ons, was mij niet bekend. Wel dat het een mogelijkheid was.

Het lijkt me echter niet dat als we bij Jan Mello zitten het item 'inkopen' ook gelijk klaar is. Ik neem aan dat familie Nieuwenhuis niet hoeft op te draaien voor de kosten van o.a. het bier van 15-20 man. Ik wil best een kratje meenemen (net eentje ingekocht), maar als de inkopen al zijn gedaan wil ik ook best betalen.

We hebben zonet nog even gebeld met Jasper wat nu de bedoeling is. Zo te horen zou hij nog een mail versturen. Wat mij betreft geen mail met vragen meer, maar met een keuze...

Moonshiner30-12-2005 - 16:19
We zijn er uit.
Het feest wordt gehouden bij Jan Mellow.
Iedereen is welkom vanaf een uur of 1
Er wordt nog een mail rondgestuurd en degenen die niet op tijd terug mailen worden nog gebeld over het hoe en wat.

Voor eten en drinken moet je zelf zorgen, dus overleg ff met een aantal anderen over de aanschaf van een krat bier of fles wijn/ champagne, en vergeet ook de hapjes niet.

Bean30-12-2005 - 16:32
Henk en ik nemen wel een krat Heineken mee (net bij de AH gehaald). 4 Kratten in totaal lijkt me voldoende. Dus er moeten nog 3 komen. Plus nog wat chips. Hapjes lijkt me het handigst dat Nieuwenhuis er zelf voor zorgt.

Moet er nog muziek komen? Oftewel moet Thijs met z'n enorme muziekverzameling nog worden ingelicht?

Marijke30-12-2005 - 17:45
Muziek is wel fijn he Vind ik tenminste... Ik zal wel ff wat chips meenemen... Meerdere soorten maar?? Nog verzoeknummers wat chips betreft..? En iemand een idee hoeveel chips er nodig is?? En misschien is het handig als er wat frisdrank komt.. (aangezien ik moet bobpen.. zit bier er niet in helaas )

Bean30-12-2005 - 19:07
Ik zou zeggen, neem een fles van je favoriete frisdrank mee. Dan weet je iig zeker dat het er is

Chips favo's van mij: Nibb'it Sticks, Wokkels en gewone paprika chips Maar jij hoeft niet de enige te zijn die alle chips hoeft mee te nemen...

Hengst30-12-2005 - 20:01
Okay, sluit me qua chips bij Bean aan. Kan wel ff een zakkie Wokkels meenemen. Ik ga geen krat wegwerken, maar denk dat ik wel een halfje mee neem... als nog iemand de andere helft graag wil delen issie welkom.

jan mello30-12-2005 - 21:36
ik heb net 2 kratten gehaald en ook wat chips. tot morgen

Marijke31-12-2005 - 11:31
Okeez, ik haal wel wat chips én wat frisdrank... want ik ga voor de bolognese chips he Das veel lekkerder! Tot vanaaf!

Marijke31-12-2005 - 12:34
Trouwens nog zin in ananasflappen of oliebollen... Hier thuis gebakken... Kan er altijd een paar meenemen, maar moet er wel belangstelling voor zijn... Let me know!

Bean31-12-2005 - 13:01
Er zijn hier thuis ook net een lading oliebollen en appelflappen gebakken. Vanmorgen al een paar gehad en vanmiddag en vanavond gaan er ook nog wel een paar op Dus ik denk dat ik er tegen middernacht wel genoeg op heb

Hengst31-12-2005 - 13:26
Hahaha ja: tegen de tijd dat het eindelijk 12 uur is zit je barstensvol...

Bean31-12-2005 - 13:36
Aangezien het laat kan worden heb ik maar even een nieuwe smiley toegevoegd ->

Marijke31-12-2005 - 14:02
Daarom vroeg ik t dus eerst ff he Dan hou ik t lekker bij chips en frisdrank

Marijke31-12-2005 - 15:07
Nu al duidelijk wi hapjes maakt? doet Nieuwenhuis dat nu of toch niet...?

Moonshiner31-12-2005 - 18:02
Met chips kom je ook een heel eind

Bean31-12-2005 - 18:36
Hapjes zijn geen eerste levensbehoefte (in tegenstelling tot bier )

Reageren
Naam*:
Bericht:


* I.v.m. geautomatiseerde spam moet je naam met een spatie beginnen!


Forum opgebouwd in 0.0820 seconden | Admin