Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard

oproep - startzondag (1 reacties)


startzondag13-09-2006 - 23:30
Jan Mello, CJV,


Zoals je hebt gemerkt heb ik je niet meer uitgenodigd voor een vergadering m.b.t. de startzondag. De organisatie loopt wel.
Ik zou je wel willen vragen of je iemand, graag vanuit de CJV, bereid zou kunnen vinden een voorbede te doen, komende zondag. We hadden gedacht aan een lid van de voorbereidingscommissie, Mike van Beusekom, ondergetekende en een jongere.
Een voorbede is ''zeggen wat je op je hart hebt'. Je kiest een onderwerp en daar bid je voor, ook om de gemeente te wijzen op ze zelf kan doen. Het is het slotgebed van de dienst. Zou je iemand willen zoeken? Of het zelf willen doen?
Mocht diegene niet in staat zijn zelf een gebed te maken, dan kan ik eventueel ook iets aanleveren, maar liever zelf gemaakt.

Ik hoor het wel.

M.vr.gr. ds. Jan Hommes

Corina15-09-2006 - 16:29
Hallo,

Zoals jullie hierboven kunnen lezen wordt een beroep op jullie gedaan voor een voorbede voor aankomende zondag. Nu zijn er al verschillende mensen benadert, maar iedereen heeft het druk en ziet het niet zitten.
Als er iemand is die nog tijd ziet om dit te kunnen doen, kunnen die zich wel melden op het forum.

Ik heb al aan ds. Hommes gemaild dat het waarschijnlijk erg moeilijk wordt, maar via het forum doe ik nog een oproep aan jullie allemaal!

We zullen wel zien

Reageren
Naam*:
Bericht:


* I.v.m. geautomatiseerde spam moet je naam met een spatie beginnen!


Forum opgebouwd in 0.0050 seconden | Admin