Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard

Echo Echo Echo - Pondo het olijke Mannetje (4 reacties)


Pondo het olijke Mannetje21-08-2003 - 16:34
Het is hier een beetje stil. Weinig mensen die de tijd nemen om een mooi stukje proza in dit gastenboek neer te schrijven. Ik vraag mij af waar komt deze leegte vandaan? Is er dan niemand die de creativiteit heeft om hier een mooi stukje proza neer te schrijven. En nee nu iet direct allemaal dingen gaan roepen over de politiek, en allemaal van dat serieuze gewauwel. Nee ik verwacht vermakelijke teksten. Een mooie scherpe inleiding, gevolgd door een adembenemend middenstuk wat vervolgens eindigd in een zeer onverwchte conclusie.

Maar ja ik zal wel weer een roepende in de woestijn zijn, waarschijnlijk krijg ik alleen een reactie van Mr.Bean die zegt dat ie het ook vindt. maar voor de rest zal het weer niet storm lopen. Misschien is dit een leuk onderwerp voor de komende CJV-top?

Dames (als die er al zijn) ende heeren ik wens u een prettige voortzetting van uw dag, maar onthoud het hierboven gezegde... Gooi uw proza hier neder en laat eenieder meegenieten...

Pondo Groet u allen

Sjappos Superstar29-08-2003 - 11:54
Ik was hier eigenlijk op zoek naar aanwijzingen, aangaande de verdwijning c.q. ontvoering van Harry H. alias de Hengst. Volgens de laatste niet bevestigde berichten zat hij in Engeland. Hij zal toch niet gechat hebben met een 14-jarig meisje he, want dan ga ik 'm Hengstebaker noemen. Maar nu ik hier toch ben, en tot mijn verbazing Pondo aantref, wil ik ook wel weten hoe het met de CJV in deze barre tijden gaat? Gaan jullie nog wel eens naar die sporthal/bar? Ik vond het daar namelijk fantastisch. Het had een goeie ambiance om 'jacks' te spelen. Of niet Haas? (Werkt dit? Zo ja, dan was dat het special-effects moment. Zo niet, jammer).Eigenlijk zit ik gewoon te vissen naar een uitnodiging van Hengst om daar weer eens heen te gaan.

Zeus is met u!

jorien19-11-2003 - 14:59
durven jullie je eigen naam niet te gebruiken?
ik vind sommige namen echt niet kunnen zoals
hengst

Moonshiner21-11-2003 - 13:52
Nou je hoort het hengst, je nick wordt niet echt gewaardeerd hier

Hengst24-11-2003 - 18:14
Nee duh... en jorien is zeker helemaal toppie...

Reageren
Naam*:
Bericht:


* I.v.m. geautomatiseerde spam moet je naam met een spatie beginnen!


Forum opgebouwd in 0.0210 seconden | Admin