Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard

<gaap> - Hengst (2 reacties)


Hengst15-09-2003 - 16:59
Laat al die niet bevestigde berichten maar zitten. Ben de laatste 4 weken van de vakantie aan 't werk geweest en heb als zodanig geen tijd gehad/genomen om de meel te sjekken. Daarna af en toe wel weer... heb dan ook van Haas gehoord dat de bbq is veranderd in gourmetten op z'n OZO's... veel drank dus, hahaha.

Nevermind, doe nu apotheekgame. Zoals Potter, Haas, Pondo en TR inmiddels met eigen ogen hebben kunnen zien...

Afijn... er zijn tijden dat ik wel leef... maar niet zo fanatiek, hahaha. Verdorie vorige week elke avond wel wat, en vermoedelijk deze week weer... soms is 't ff teveel van 't goeie. Wil wel es een avond op m'n krent zitten met The Lord of the Rings in m'n hand...

Tot zover het Hengstiaans geweeklaag... vermaak me verder wel redelijk in een apotheek waar alle artsen irritant zijn... en de recepten ook. Ga naar huis denk ik... pitten. (GRIN)

Gr. Hengst.

Sjappos Superstar17-09-2003 - 09:28
Ah daar is Hengst. Ik zit overigens nog steeds in jouw bericht te zoeken naar een uitnodiging voor dat cafe/sporthal. Over de Lord of the Rings gesproken. Ik heb die The Two Towers nu ook gezien. Ik vond het al een verbetering tov van deel 1, want die vond ik compleet bagger. In deel 2 zat eindelijk wat actie. Ik heb mij doodgelachen om die aanval van de bomen. Waar ik echter nog op hoop en misschien komt dat er nog van is dat die gay archer (Legoland) en die mieterige kleine kutkereltjes op brute wijze de dood vinden. Ik erger mij mateloos aan die lui.

snijboon17-09-2003 - 22:53
dat heb ik ook bij sommige lui.....

Reageren
Naam*:
Bericht:


* I.v.m. geautomatiseerde spam moet je naam met een spatie beginnen!


Forum opgebouwd in 0.0400 seconden | Admin