From: HengstDate: Mon Sep 10 05:04:03 MDT 2001
In de afgelopen week waarin het enige roddelblad van Nederland dat zich 'krant' durft te noemen via het NIPO een onderzoek laat doen naar de populariteit van bondscoach Louis van Gaal, begint onze toekomstige koningin een Oranje-promotietour door Nederland. Het blijft opmerkelijk hoe ons kritische landje smolt bij de stralende glimlach van Máxima Zorreguieta, maar als zij dat de komende weken maar flink blijft doen ook (en vergeet het zwaaien niet), zit het voor de komende generatie wel weer snor met de populariteit van ons koningshuis. Als ze dan op 13 september ook nog de stugge Groningers weet te overtuigen kun je wel stellen dat de promo-tour geslaagd is...
Terwijl de één aan zijn/haar populariteit zit te werken probeert de ander daar juist gebruik van te maken om premier van Nederland te worden. Recht-voor-z'n-raap prof. dr. Pim Fortuyn heeft zich gemeld als kandidaat lijsttrekker van de kersverse maar niet vernieuwende partij Leefbaar Nederland. Een interessante figuur die de Tweede Kamer misschien wat meer kleur kan geven met zijn opmerkingen dat Nederland toch echt wél vol zit.
Maar je hebt altijd baas boven baas, en om dit aan te tonen heeft Sjon Lammerts zich gemeld voor dezelfde baan. Sjon Lammerts, wie was dat ook alweer? Jawel, dat was dat SP-mannetje wiens huis een paar jaar geleden bij de Oosterparkrellen in Groningen werd veranderd in een rokende puinhoop. Ik was in de veronderstelling dat hij inmiddels Groningen wel verlaten zou hebben, dus wat schetst mijn verbazing toen ik dit onaanzienlijke mannetje met zijn viezige baardje kort geleden als postzegelhandelaar aantrof aan de Oosterhamrikkade? En deze weggepeste postzegelverkoper wil dus de charismatische leider worden van de partij die Nederland nog Leefbaarder wil maken dan het al is... Tja.
Nu is het uiteraard sowieso de vraag of het ooit wat wordt met die partij, want als je het overlaat aan mensen als Henk Westbroek weet ik het nog zo net niet. Die man ziet de kans om in Utrecht de één na de andere politieke concurrent in de gordijnen te jagen met zijn loze kreten die hij later met veel moeite weer recht moet breien. Weer een figuur die zijn populariteit genadeloos heeft uitgebuit. Niet dat hij er veel van terecht heeft gebracht maar wat wil je ook: de gemiddelde dj kletst veel maar zegt niks. Ze hadden nog veel met hem kunnen beleven als deze café-eigenaar annex dj de burgemeester van Utrecht was geworden. Maar gelukkig wordt de burgemeester in Nederland niet door het volk gekozen zoals D66 dat graag wil.
Gelukkig hebben we dan ook nog mensen als Viola Holt. Zij hoort bij het type personen dat van hun IMpopulariteit gebruik wil maken om komend seizoen in televisie-wonderland een programma te krijgen en gaat daarbij nog nèt niet over lijken (wel over lichamen maar da's een ander verhaal). Alleen is ze nog zoekende... gelukkig dan maar dat mensen als Sacha de Boer en Lucille Werner tenminste verzekerd zijn van een plaats op de beeldbuis.

Nou, ik ben het met Henk eens dat we zo snel mogelijk wéér naar Grijpskerk moeten, want ook ik heb een paar muntjes over, zelfs nog een halve... Ahum, doe maar niet dus. Ik vind La Danza net zo'n dorpskroeg als De Pub, wat overigens ook perfect werd verwoord door de dame met wie ik een tijdje stond te praten. Nog bedankt voor het pilsje wat je me toen in handen drukte Mr. Bean... <GRIN> Nee, die zei dat ze d'r in feite geen ene reet aan vond om daar uit te gaan, omdat ze daar iedere week dezelfde mensen ziet en dat gaat op een gegeven moment vervelen... Oftewel: een echte dorpskroeg. Ze vond het dan ook wel leuk om es een paar mensen te zien die er nooit komen. Wederom: een echte dorpskroeg...Enne, in elk geval sorry voor de kroketkruimels die je nieuwe Polo bevuild hebben Henk. Toch heb ik 'm braaf boven de mat opgegeten... Nou ja, leve de stofzuiger. Verder nog meer te vertellen over dit stimulerende uitgaanscentrum?

Gr. Hengst.
View IPDelete Message

From: Mr.BeanDate: Mon Sep 10 05:38:22 MDT 2001
Goeiedag Hengst!

Het spijt mij, maar je hebt het deze keer vooral over onderwerpen die me weinig interesseren en waarover ik dus ook weinig weet.
Politiek en ons koningshuis. Ik weet dat Maxima een rondje door Nederland aan het maken is en ik weet dat zij in tegenstelling tot het merendeel van het koningshuis er nog wel een beetje fatsoenlijk uitziet, maar daar houd het zo'n beetje wel mee op...
Waar ik nog wel een mening over heb is Grijpskerk. Ik vond het best gezellig en ook wel de moeite waard om daar es weer te kijken. Dit betekent echter niet dat ik de komende tijd daar weer heen wil. 1 (misschien 2) keer in het jaar is genoeg. En al mijn muntjes zijn wel op geworden. Mede dankzij de dure wodka red bulls (of moet ik zeggen de rode wodka Xi...)
Henk is woedend over de kruimels in zijn auto en wil dus ook nooit meer rijden. Maar ik ken hem eerder dan vandaag. Hij wil dit smoesje gewoon gebruiken, zodat ie dan elke keer kan drinken... :)

Sorry Hengst dat ik geen verdere inbreng voor je heb...
Greetz, Bean
View IPDelete Message

From: martenDate: Mon Sep 10 11:25:24 MDT 2001
hengst schrijf vaker van dit soort onzin als je drank op hebt hoor je nog eens wat, dus henk is blij met een aandenken van jou aan een avondje grijpskerk en ik had jullie gewaarschuwd La Danza is gewoon een ballentent met veel jong grut dat amper de betekenis van het woord sex weet en er toch flink aan werkt.
Maar ja de volgende keer moet ik toch maar mee denk ik toch wel eens weer leuk denk ik.
Maar ja zoals henk al weet ben ik er vrijdag niet met cjv heb wat anders n.l ut eten met een paar meiden en dan bowlen zeggen ze en dan een lange onrustige nach tegemoet zien en die dames moeten de volgende ochtend weer om negen uur werken dus die zullen dit nog weken onthouden.
groeten marten
View IPDelete Message

From: HengstDate: Tue Sep 11 04:18:18 MDT 2001
Tja Bean,

Ik kan het ook niet helpen dat ik nu eenmaal dagelijks de krant van voor tot achter doorspit... Nou ja, ik kan het wel helpen, maar wil het niet hahaha. En ik maar denken dat ik een paar dingen noemde waar zelfs de grootste politiekhater wel wat op kan zeggen... tssss.
Maar goed, ik zie al dat ik jullie zaterdagmorgen niet mee hoef te vragen. Heb nog niet gevraagd of het überhaupt zin zou hebben, maar ja.

En over Grijpskerk... tja. Ben teveel verwend met het Groote Griet-3 Gezusters complex vrees ik. En als ik het eerlijk toe moet geven is Sally O'Brien niet veel groter dan La Danza, maar daar heb je tenminste de gelegenheid om een aantal andere tenten op te zoeken in de omgeving... wat niet wegneemt dat ik Sally's ook nog gezelliger vind. Nou ja, ieder zijn meug, om het maar ff ouderwets uit te drukken.

Is wel een handige zet van de Tostikoning trouwens dattie niet meer wil rijden. Die ga ik onthouden... <GRIN>

Overigens Mulder, waren we het er zaterdag al over eens geworden dat er maar één excuus is om niet naar de CJV-video te komen kijken. En nu zie ik dat jij dus het goeie excuus hebt, dus wat mij betreft heb je vrijaf. Maar wie ben ik, hmm? Eigenlijk moet Mr. Bean hier wat over zeggen... Trouwens, domi wil ook komen kijken. Uallen is gewaarschuwd... <GRIN>

Gr. Hengst.
View IPDelete Message

From: Mr.BeanDate: Tue Sep 11 05:07:48 MDT 2001
Wat is er zaterdagmorgen te doen Hengst?

Ik vind Marum ook gezelliger, maar een keer wat afwisseling is ook wel eens leuk.

En ik vind Mulders excuus nog niet goed genoeg om de CJV video te missen. Als je weet hoeveel uren ik heb gespendeerd in die video, verwacht ik wel een beetje opkomst. Dit betekent natuurlijk niet automatisch dat ie ook fantastisch leuk is, maar toch...
En waarschijnlijk heeft de domi mijn uitnodiging ontvangen om ook te komen. Maar wat ik nou weer niet snap is dat Hengst dat weer als eerste moet weten terwijl hij helemaal niet meer in het bestuur zit! Volgens mij weet nog niemand wie tegenwoordig de voorzitter van de CJV is.

Greetz, Bean
View IPDelete Message

From: MoonshinerDate: Tue Sep 11 08:06:23 MDT 2001
La danza was inderdaad 1 keer en voorlopig niet weer. Een echte dorpskroeg zoals hier al was gemeld.
Henk, sorry voor de kruimels, volgende keer beter.
En Hengst probeert binnenkort ook al met die smoes aan te komen?
Gaat dus mooi niet door, we eten de kroketten wel buiten de auto op.
(Ik zeg het nu maar vast voordat ik moet rijden.)

Politiek interresseert me nietzo.
Wat ik al wel heb gezien is dat maxima goed kan zwaaien.

Heb je niks anders te doen dan dagelijks de krant doorspitten hengst?
Zaterdagmorgen?? wat is er dan te doen.

CJV,
OK goed excuus marten, maar dan ook maar net.
domi mag van mij wel een paar biertjes mee drinken.
Trouwens zijn de snacks al geregeld?
Is het nieuwe blad al uit, ik bedoel die waar alle namen etc. instaan?
Daar zal wel inkomen te staan wie wat is, dus nog ff geduld Mr. Bean en dan weet iedereen het.

Mzzl Moonshiner.
View IPDelete Message

From: HengstDate: Tue Sep 11 13:16:10 MDT 2001
Ergens hier op de wereld moet een terrorist rondlopen die door een boek van Tom Clancy op het idee is gekomen om met volgetankte vliegtuigen grote gebouwen aan te vallen. Opties: Osama Bin Laden of Saddam Hoessein. 'k Denk dan dat één van deze beide heren niet heel lang meer zal leven. Als Bush tenminste de guts heeft om dergelijk tuig naar behoren aan te pakken.

Okay, zaterdag.
Het CDA van de gemeente Zuidhorn heeft al enkele malen mensen (o.a. van mijn leeftijd) waarvan ze denken dat die bij hun achterban horen, uitgenodigd om es te komen praten over wat er nu onder die mensen leeft. Afgelopen week kreeg ik de uitnodiging om a.s. zaterdag van 9.00 tot 12.30 over het voorlopig verkiezingsprogramma voor 2002-2006 te komen meepraten. En daar wil ik dus zaterdag heen... mits ik niet hoef te werken, want dat is nog niet zeker. Maar goed, dit is wel het vervolg op iets dat al eerder heeft plaatsgevonden. Zoals gezegd: weet dus niet of het überhaupt zin zou hebben om anderen mee te vragen, al is het wel iets waar ik naar zou kunnen informeren. Maar met jullie politieke interesse...

Overigens Bean: dat van die afwisseling is een goed punt. Dussss... wanneer Groningen? <GRIN> Enne, domi zei het tegen me op de startzondag, toen we rondliepen bij Harkema. Best hele gave verzameling heeft die man trouwens. Spullen uit de tijd van 1 pk, of de eerste tractortjes (m'n moeder kwam binnen, keek naar links en zei: "Goh, wat leuk: dat was onze eerste tractor thuis.") en ook de ronddraaiende melkmachine, die 25 jaar geleden werd gepatenteerd door de Harkema's, en die eigenlijk vnl. in Canada voorkomt en in Nederland alleen bij de hele grote melkveebedrijven. Erg interessant, dat weet ik wel.
Tja, domi zei half vragend dat het toch a.s. vrijdag is dat de kampvideo op CJV zou worden vertoond? Waarop ik bevestigend kon antwoorden. En hij weer zei dat hij ook van plan was te komen. Vandaar. Waarop zijn vrouw overigens wilde weten of hij er heel erg gekleurd opstond... <GRIN>

Verdraaid Moonshiner, niet te bijdehand okay? Buiten opeten... grmbl.

Met 'dagelijks de krant doorspitten' bedoel ik uiteraard niet dat ik de hele dag in de krant zit te kijken. Nee, daar trekken we na het ontbijt ff een uurtje voor uit. En anders 's middags na thuiskomen wel.

Van de snacks weet ik uiteraard niks, en dat 'nieuwe blad'... wat bedoel je daarmee? De jaargids die elk gemeentelid jaarlijks krijgt, of de Jaarplanning van het jeugdwerk die op de JC wordt uitgedeeld? De jaargids komt namelijk pas ergens in maart geloof ik. En dan moet je ook nog zelf zorgen dat je de wijzigingen doorgeeft, want een ander doet het niet voor je.

Okay, tot zover maar weer.
Gr. Hengst.
View IPDelete Message

From: MoonshinerDate: Wed Sep 12 01:39:47 MDT 2001
Ik bedoelde de jaargids

Wat betreft zaterdagmorgen, ik kan dan niet al lijkt het me wel interessant.

Gekken tref je overal al zijn de meeste niet zo geweldadig.
Het scenario kwam mij ook al bekend voor.

Hoezo, niet zo bijdehand. t scheelt toch een hoop gestofzuig niet???

Mzzl Moonshiner.
View IPDelete Message

From: martenDate: Wed Sep 12 11:27:46 MDT 2001
tja ik ben er blij mo dat m'n excuus aanvaard is maar ik geef achteraf wel een verslag.
maar hoe zit het met henk z'n sex met die meid???
En op wat voor onzinnige tijden zitten jullie te internetten en normaal mens ligt dan nog te slapen ongeloofelijk
View IPDelete Message

From: HengstDate: Wed Sep 12 14:57:32 MDT 2001
Ai ai... WEBMASTER!!! Verwijder ff 2 van de 3 bijdragen van agent Mulder a.u.b.? Ik ken het probleem...

Scheelt zeker een hoop stofgezuig (mooi woord), maar 't kost me wel mijn excuus...

Overigens wil uiteraard iedereen dat wel weten Mulder: hey Tostikoning, hoe zat dat met die beslagen autoramen? <GRIN>

En die onzinnige tijden, ik leg het NOG maar es uit, komen doordat het forum 8 uur achterloopt. Tel bij de gegeven tijden 8 uur op, dan kom je al op veel christelijker tijden uit. Bv: het is nu ongeveer 22.56 uur.

Gr. Hengst.
View IPDelete Message

From: martenDate: Thu Sep 13 11:08:12 MDT 2001
oh sorry over die tijden maar succes vrijdag tijdens de kamp video en anton wanneer zijn de nabestelde banden klaar?
View IPDelete Message

From: moonshinerDate: Sat Sep 15 06:30:49 MDT 2001
OK, dat was een geslaagde eerste CJV-avond. Met mijn complimenten voor Mr. Bean, een hele toffe kampvideo. (Al zou ik nog wel niet alles doorhebben)
Dus vanavond weer naar de X-weg. (Tostikoning, wat moet je met al die meiden)
T zal wel weer gezelig worden. De kroketten maar opeten voordat we de auto instappen? Of wil Hengst wel stofzuigen....
Goede CD trouwens, die van Extreme II, die laat ik dus maar ff branden.
OK dat was het dan wel weer,

Mzzl Moonshiner
View IPDelete Message

From: HengstDate: Sat Sep 15 11:33:19 MDT 2001
Yeah, eerste CJV-avond was aardig okay. Matthijs had me nog zó beloofd om me terug te pakken met een schuimend fleske bier, maar waarom 'ie dat nou niet deed?!? Leuke video, en inderdaad sta ik er net zo slecht op als ik al dacht...
Wat de Tostikoning met die meiden moet? Wat denk je? Ons bevoorraden natuurlijk, da's toch geen kunst? Wel grappig hoe trots Henkieboy op z'n bijnaam is, hahaha.

Enne, vanavond rij ik inderdaad, dus buiten opeten die kroketten... <GRIN>

Goeie CD hmm? Ja, elke keer valt het me weer op dat er grandioos lekker gitaarwerk in zit, met hele leuke solootjes. Ben dus niet de enige die er zo over denkt. Overigens heet de band Extreme. Denk dat dit hun tweede album was ofzo?!? Met als subtitel dus 'pornograffitti'...

Okay mensen, we kappen weer. Tot vanavond.
Gr. Hengst.
View IPDelete Message

From: Vato LocoDate: Sat Sep 15 12:07:13 MDT 2001
Die eerste cjv avond was inderdaad wel ok , alleen het beroerde was dat ik broodnuchter wegging!!!! volgende keer de hele avond aan de bier dussssssss!

tot laterzzzzz

#46
View IPDelete Message

From: Mr.BeanDate: Sat Sep 15 12:10:12 MDT 2001
Ik heb het vergeten te vragen op CJV wie eigenlijks de video ook nog allemaal zelf willen hebben. Ik moet namelijk alle videobanden tegelijk hebben, zodat ik ze allemaal tegelijk kan opnemen. Ik vraag me zelfs af of ik het uberhaupt wel moet doen, want het is weer takke veel werk. Het makkelijkst voor mij is om 'm op CD te branden. Daar kun je zo een kopie van maken...
Dan kan ik eindelijk die 10,3 Gb van m'n harde schijf fl*kkeren.
Dus bestellingen nu opgeven voor eventuele videobanden of gewoon een videoband volgende CJV avond meenemen. Vergeet je 'm dan... pech! Jammer.
Sorry, maar ik ga er niet nog langer mee klooien.

Vanavond eindelijk weer es X-weg. En nou maar wel hopen dat het gezellig wordt (ondanks de Sjonnies toch?).

Greetz, Bean
View IPDelete Message

Terug