From: martenDate: Sun Mar 3 13:00:38 MST 2002
tja het was weer eens een geslaagde cjv avond al was de avond anders als normaal lekker bowlen dus.
Tja de avond was erg gezellig alleen mulder was een beetje moe dus we zijn al om twee uur naar huis gegaan wel vroeg maar ach.
En jeannette kreeg vanochtend een berichtje dat luidde: henk heeft gezoend met dat meisje met krullend haar dus onze eerste gedachten was ANNEMIEK maar of henk daar toe in staat is dat horen we toch het liefst van hem zelf maar voorlopig wel genoeg gelul grtn marten
View IPDelete Message

From: Mr.BeanDate: Mon Mar 4 02:04:39 MST 2002
Jammer genoeg voor Henk was het niet Annemiek maar de volgende meid: http://cjvaduard.cjb.net/meid.jpg

Het was inderdaad een beregezellige avond. Het was er een in de categorie vrijgezellenfeest van Edwin (mijn broer). Dat is denk ik nog steeds de gezelligste avond uit ooit. Ik moet maar vaker mijn digitale camera meenemen. Hoeveel email adressen ik wel niet heb gekregen van de mooiste meiden... En natuurlijk gelijk het lievelingetje van de zangeres ('backstage' pasje + t-shirt + 3 kusjes :))

Alleen dan zul je natuurlijk net zien dat ik van de mooiste/leukste meid het emailadres ben kwijtgeraakt... Balen, maar die komt wel vaak genoeg in Marum dus die krijg ik een volgende keer wel weer.

Gisteren de hele dag achter de computer gezeten om alle foto's op de CJV site te zetten. En daarna nog alle foto's die ik van bezoekers had gemaakt en waarvan ik een email adres had verstuurd. Ik was op het eind van de avond wel ff zat van de computer...

Ik moet weer aan het werk, want ik had me ook al weer verslapen vanmorgen...

Greetz, Bean
View IPDelete Message

From: MoonsDate: Mon Mar 4 07:22:53 MST 2002
Vorige week:
OK sorry Hengst, ik zal trachten me te verbeteren op het gebied van wazig zijn. (of op minder wazig te zijn) Maar deze keer was het ff noodzaak omdat ik niet al te veel tijd had. Trouwens als je wat vaker zou reageren ehum, zou je t ook duidelijker hebben gevonden. Dat duidelijker worden zal dan met inleidende teksten moeten gebeuren volgens ene Bean. OK, maar dan wil ik geen klachten horen over de lange CJV-FR`s, afgesproken?

Blonde dames en e-meel... Er zijn niet veel die dat kunnen, c-meel gaat hen een stuk beter af. Ik zag laatst een mailtje, kwam van ene spyro als ik het me goed herinner. Weet je zeker dat die heikneuter dat met een stel kwasten doet? Volgens mij doet ie t gewoon met een kattapult. En dan gaan die 100 EURO gewoon zitten in materiaal kosten, want voor zo`n kat groot, vet en dik genoeg is...

Een tentamen is geen goed excuus om niet mee te gaan op het CJV-kamp. En al helemaal niet al s je deel uitmaakt van het bestuur...

Vorige week schreef Bean iets over het rondlopen met zo`n duur ding, een digitale fotocamera wel te verstaan. Nou ik heb m niet horen klagen. fotootje hier, fotootje daar, klik, klak, en dan blij zijn dat er geen rolletje in behoefde te zitten. Poe hé, wat een foto`s. Ik snap best Bean, dat je een paar foto`s van de frontvrouw van Friends maakt maar zoveel?? OK het kon dus waarom ook niet hè. We wachten af.

Jaja, na een geweld(ad)ige avond
(hoezo dat nou weer, zou je je afvragen als je er op het moment niet bij was? Nou, je kent dat fabeltje wel dat je van drank rustiger wordt toch? Dat is dus niet het geval. Sommige mensen (friezen) willen nog wel eens agressief worden na een paar pilsjes of andere alcoholische dranken. En dat niet alleen buiten in de buurt van taxi`s die ze net hebben gemist maar ook binnen, als iemand ze er op wijst dat ze een beetje irritant bezig zijn. Ach daarvoor zijn het dan ook friezen nietwaar??) in de X-weg wordt het nu wel weer eens tijd om naar de stad te gaan. Eens kijken of we daar ook zo`n avond/ nacht kunnen beleven met even weinig drank.
(Voor sommigen was het wel weer eens te veel, maar ja, die zijn ook nog te jong om goed over drank te kunnen)
De CJV-Kas is er weer een stukkie beter op geworden, maar dat was ook eigenlijk de hoofdzaak nietwaar? Trouwens best irritant die jongelingen af en toe, om je heen hangen, het uitzicht bederven of je bier willen afpakken terwijl het allang duidelijk is dat ie amper op z`n benen kan staan. Genoeg voorlopig over de afgelopen zaterdag voorlopig. Later komen we er wel weer op terug. (Hoezo vage tekst)

K*t, dat is het wel. Heb je net een aardige site gemaakt, die ook een wel redelijk loopt. (OK nog niet zo goed dat ik er enige EURO`s aan reclame gelden aan overhoud (Was dat maar waar!!)) Is er zo`n stelletje eikels, die net niet de opleiding "hoe beheer ik een webserver zonder ontevreden klanten te krijgen" hebben gehaald. Ze zijn namelijk gezakt op het volgende punt. "Gooi nooit redelijk goedlopende websites van de server, ook al overtreden ze de regels een heel klein beetje" Wat was namelijk t geval? Laatst keek ik om een uur of twee naar m`n site, komt er zo`n irritant 404 scherm waarop staat dat de site is verwijderd. Ik balen, en op zoek gaan naar een betere server waar wel gediplomeerde mensen achter t scherm zitten. Een geluk bij een ongeluk, ik kan nu weer extra lange reacties gaan schrijven <GRIN>

Muziek
Het nummer van blof was deze keer niet nodig om de aandacht te vestigen op Bean, een DFC(digitale foto camera) wil blijkbaar ook heel goed helpen. Maar misschien had je m ff moeten aanvragen voor een duet ofzo?
Terwijl ik dit ellenlange CJV-FR zit te tikken luister ik naar de nog steeds geweldige CD van WT (voor degenen die t nog niet weten WT staat voor Within Temptation) Ice Queen of een ander nummer van WT was trouwens een van de weinige nummers die ik toch wel een beetje heb gemist zaterdag. Een volgende keer beter dan maar. Voor de rest was de muziek wel OK! Op het eind werd het wel wat minder, of had ik het percentage alcohol nou toch te weinig opgevoerd? Achteraf was ik wel tevreden over mijn mate van alcohol consumptie. Een keer helder wakker worden na een leuk, redelijk lang nachtje stappen is ook wel wat waard.

Gitaarles
Ach je moet nu weten hoe je de barre (é) accoorden moet pakken toch? Polshorloge onder de steel, dan kun je ook makkelijk de wijsvinger over die metalen draadjes leggen. Wat druk geven met je duim, en weg is het probleem.
Nou, ik heb ff het nieuwe nummer geoefend (Wat was de titel ook maar weer?) En het valt me eigenlijk best wel mee. Dat moet wel lukken in een week. Trouwens welk nummer doen we de volgende keer? Iets van Pe en Rinus (ska) of toch maar lithium van Nirvana? Hengst, wil je woensdag-avond of als je het bandje komt halen ook weer wat bandjes meenemen, ik raak zo langzamerhand door de "lege" (oftewel overspoelbare) bandjes heen. <GRIN>

Mzzl Moons
View IPDelete Message

From: Mr.BeanDate: Tue Mar 5 07:12:30 MST 2002
Er reageert deze week weer niemand anders dan Moons en ik, dus ik zal wel weer een stukje moéten schrijven. Oké, Mulder heeft dan het (moeilijkste) openingsstukje geschreven.

Klachten over lange reply's (vanwege anti-wazigheid) zal je van Hengst en mij niet te horen krijgen. Hoe langer, hoe beter (tot op zekere hoogte dan...)

Dames kunnen niet e-melen maar wel C-melen? Wat moet ik verstaan onder c-meel? En ze kunnen het wel, alleen doen het te weinig. Waarschijnlijk omdat over het algemeen techniek vrouwen minder interesseert dan mannen.

Mee eens Moons. In het bestuur zitten betekent ook actief meedoen in alle CJV activiteiten en avonden. Dat ontbreekt er bij Didi nog een beetje aan...

Jij snapt niet waarom ik zoveel foto's nam van de zangeres?!? Hengst anders wel. Hij kwam in ieder geval met de mededeling dat ik toch wel gelijk had toen ik voordietijd zei dat ze toch best redelijk knap was. Maar de mooiste foto heeft Hengst genomen. Misschien weet je wel welke ik bedoel Hengst. Op die foto sta ik met iemand met wie jij liever op de foto had willen staan :)

Hoezo vooroordelen ("Ach daarvoor zijn het dan ook friezen nietwaar??" & "Trouwens best irritant die jongelingen af en toe") Het is me nog nooit echt opgevallen dat friezen agressiever zijn met drank op dan de doorsnee Nederlander. Ik geef wel toe dat ik zoals bijna elke Groninger iets anders tegen friezen (jaja kleine 'f' ;) ) aankijk dan de doorsnee Nederlander. Van die jongeren heb ik nix geen last gehad, alleen dan van degene waar jij het ook over had, maar dat ga ik maar niet verder bespreken op dit forum... Hebben alle rijders trouwens nog wel hun geld terug gekregen, of kon dat er toch niet vanaf. Geeft nix als de kas dan wat minder vol is. Vragen we gewoon meer van de jeugdcentrale.

Als je van de tripod-server wordt afgefl*kkerd moet je net zo doen als Thijs. Die heeft een eigen server opgezet. Kun je vanalles op zetten (tot illegale mp3 sites en pornografische toestanden aan toe) alleen is het enige probleem dat je een computer constant aan moet hebben staan (als ie uit staat kan niemand de site bezoeken) en een constante verbinding met het internet moet hebben. Maar toch best grappig.

Ik heb afgelopen zaterdag Blof nog aangevraagd, alleen zei ze dat ze die al gespeeld hadden. Vond ik niet erg. Er waren nog genoeg leuke nummers om op te springen, zoals de altijd mooie Narcotic. Ice Queen heb ik helaas ook niet gehoord.

Is makkelijker gezegd dan gedaan, je polshorloge onder de steel (sorry, hals). Je moet je schouder dan zover laten zakken. Maar het gaat al wel steeds een stukje beter. Henk en ik hebben beide dus wel het cassette bandje laten liggen. Balen, want nu kunnen we nauwelijks oefenen. Henk heeft gelukkig wel een beetje opgelet, want een paar grepen en loopjes wist hij nog. Die ben ik nu dus een beetje aan 't oefenen. Rooie Rinus! Inderdaad! Daar dacht ik ook aan. Lijkt me leuk om een bekend nummer (alcohol ofzo) te kunnen spelen. Alleen weet ik niet of dat nummer zich leent voor de gitaar...

Ik heb 'de baas' weer genoeg centen gekost met niet werken, dus kap ik er maar weer mee. O ja, ik kwam gisteravond ook nog een meid uit Marum op internet tegen. Heb ik nog een leuk gesprek mee gehad. Ze vond de foto's die ik had gemaild wel leuk. Geinig toch?

Greetz, Bean
View IPDelete Message

From: didiDate: Tue Mar 5 11:01:42 MST 2002
he luitjes ik wil niet dat er over mij gelult wordt hier op t forum kijk maar uit ik kijk er nu steeds vaker op en ik zie dus wel wat er allemaal weer eens over de dames gezegt wordt ik zal dit ook even doorgeven aan annemiek en marieke die moet er vanaf nu ook maar eens een kijkje op nemen. Maar ik meen het serieus ik weet echt nog niet of ik mee kan ik zit dan echt in mn tentamenweek en ik weet niet hoeveel ik dan zal moeten leren dus t is niet een of ander excuus. Maar goed vereder nog effe iets over marum tja t was wel gezellig maar t bowlen ging wel erg kut ik was laatste hoe ik dat geredt heb weet ik ook niet en ik was geloof ik nog het nuchterst van allemaal. Nouja en de foto's zijn ook leuk gevonden ik hoorde dat er in totaal iets van 100 waren gemaakt, best wel veel en dan te bedenken dat ik er misschien op 4 sta ja ik heb t nu wel zo'n beetje door.........jullie moeten me niet meer henouja maakt ook niet uit. Dus anton weer een t-shirt wordt dit een traditie? he jongens ik zie jullie snel weer met cjv ja ik weet het volgende keer hebben marieke en ik ondewerp ik was t nait vergeten!!!!!

liefs didi
View IPDelete Message

From: Mr.BeanDate: Wed Mar 6 00:39:38 MST 2002
We hebben van alles geprobeerd, maar niets lukte. Maar uiteindelijk is het ons toch gelukt. De oplossing: Ga over ze roddelen. Waar ik het over heb? Over de vrouwelijke CJV leden op het CJV forum natuurlijk! Je moet eerst flink over ze roddelen, willen ze komen om de roddels tegen te spreken. En nou maar hopen dat ze het forum zo interessant vinden dat we niet meer hoeven te roddelen om wat vrouwelijk tegenspraak hier te krijgen. Didi hebben we al gekregen, nu dus nog ff flink roddelen over Marieke en Annemiek :)

We wisten al wel dat het niet zomaar een excuus is van dat tentamen. We zouden het natuurlijk ook wel begrijpen, maar jij begrijpt natuurlijk ook wel dat we moeten proberen iedereen te overtuigen om toch mee te gaan.

Bowlen ging inderdaad verschillend voor iedereen. Bij Matthijs ging het natuurlijk weer heeel goed, maar volgens mij was dat vorige keer ook al. Bij mij ging het heel wisselend. Tijdens het ingooien 2 strikes achter elkaar en tijdens het spel zelf ging het een stuk minder. Wie laatste is geworden weet ik niet, maar ik heb de lijsten nog wel. Die moet ik nog ff inscannen en op internet zetten, want Arend wou ze nog zien.

Er zijn inderdaad meer dan honderd foto's gemaakt, alleen waren er al 43 daarvan van de band. Vandaar dat ik dat t-shirt ook heb gekregen. Nu je het zegt, is ook zo. Vorige keer had ik ook al een t-shirt gekregen. Met het snel opnoemen van het internetadres van Tido & Jelle (http://www.jelle.tmfweb.nl/frieslandishetbeste/syb.html) Ik weet dus wat ik volgend jaar weer moet doen: Een t-shirt zien te bemachtigen :)

Jij staat maar op drie foto's? Ik heb er al 6 geteld. Ik zelf sta er maar 4 keer op (op de CJV-site in ieder geval) Dus niet zeuren. Als we je niet meer zouen moete zouden we je ook niet proberen te overtuigen mee te gaan op clubkamp...

Gelukkig zijn jullie het onderwerp niet vergeten. Scheelt mij weer een belletje. Als je het onderwerp weet (hoeft nog geeneens uitgewerkt te zijn) dan kun je dat wel ff mailen naar cjvaduard@hotmail.com Dan kan ik het alvast op de site zetten.

Greetz, Bean

ps Nog even een roddel over Annemiek (waarvan ik toevallig al weet dat ie niet waar is maar dat maakt de roddel er niet minder om) Henk is in Marum gezien terwijl hij een donkerharige meid zat te zoenen met krullend haar... Even een reactie uitlokken :)
View IPDelete Message

From: MoonsDate: Wed Mar 6 08:49:40 MST 2002
Om maar weer eens terug te komen op de wazige reply`s, waarvan ik zal trachten om ze niet weer te maken, schreef Bean dat de duidelijke reply`s niet al te lang moesten worden. Dat er een grens is. Ik zal die grens dan maar eens proberen te verkennen. Vandaar dat het ook enige tijd kan duren voordat dit reply`tje op het forum komt te staan. En zolang jullie door blijven gaan met reply`en (of weer opnieuw beginnen, of gewoon beginnen zoals didi al heeft gedaan) tik ik ook nog ff door.

Wat weet jij niet eens wat C-melen is, Bean? De C staat voor card. Leek me overigens heel logisch. Dat doen vrouwen al eeuwen. Overigens hoeft men niet te weten wat voor techniek er achter het e-melen zit als je maar weet hoe je t moet gebruiken. Dus maakt het ook niet uit of vrouwen nou meer of minder geinteresseerd zijn in techniek om veel te gaan melen.

Natuurlijk snappen wij ook wel dat tentamens goed moeten worden voorbereid. Dat ik dat zelf ook doe is iets anders... Maar ik gun je best een goed cijfer didi. Leuk trouwens dat je hier ook reageerd. Nu de anderen nog.
Bean heeft ook weer eens gelijk (anders nooit <GRIN>) met het feit dat wij graag zoveel mogelijk mensen mee op kamp willen hebben. En dat natuurlijk om minimaal de volgende twee redenen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En natuurlijk omdat dat financieel net ff wat beter uit komt.

Over het oefenen. Als je een bandje of twee meeneemt dan wil ik het wel ff overnemen voor jullie. Dan kun je nog wat beter oefenen. trouwens je kunt natuurlijk ook wat tablaturen van het internet afhalen. Under the Bridge van de Red Hot Chili Peppers was het nummer. Het begin of intro is trouwens wel anders dan aangeleerd.

Waarom ik dat nou niet snap? Van die enorme hoeveelheden aan foto`s? Nou ik snap het wel, altans ik doe een aantal pogingen om het te snappen. Ik d8 dat er wel meer mooiere(OK dat is een kwestie van smaak) dames rondliepen. Jij vond haar toch ook redelijk.... Dus waarom niet wat meer mooiste foto`s (was dat niet van die ene waar je t e-meeladres van kwijt was??)

Alle rijders hebben hun geld terug gekregen voor zover ik het weet. Anders moeten ze nog maar ff bellen. Is trouwens al bekend wat we kunnen vragen van de JC?

Toos heeft binnenkort waarschijnlijk pech, hij had zo-iets als wannadoo hometime? Daar heb je nog maar 80 uur vrij internetten voor EUR 30...
Overigens heb ik nu een nieuwe site. Daar komt mijn vernieuwde virginie site ook op te staan. Tis nu nog niet veel maar je kunt t checken op http://www.freewebz.com/moonshiner, dus kijk maar ff

Nog ff over die roddel, tis waar henk is met een meid geweest met donker krullend haar.

Ok dit was het dan wel weer

Mzzl Moons
View IPDelete Message

From: Hengst (1/2)Date: Fri Mar 8 05:11:08 MST 2002
Nou, dat werd tijd, reactietje van Hengst. Sorry kids, heb een smoordrukke week achter de rug. Maandag zitten leren voor een toets van dinsdag, dinsdag zitten leren voor een practisch examen donderdag, woensdag hele dag weg (begrafenis op Ameland), woensdagavond weer zitten stampen voor donderdag, donderdag hele dag dat examen wat ik niet gehaald heb, donderdagavond verjaardagsfeestje en nu dan toch maar achter de PC. Dan gaat een week snel...

Mulder heeft gelijk, het bowlen en wat er op volgde was allemaal aardig geslaagd, zoals ik op de homepage van de Kruisweg dus ook maar ff vermeld heb. Ik zal het niet gaan vergelijken met feestjes of avondjes die jullie toch niet hebben meegemaakt, maar in de categorie leuk scoort deze ruim voldoende.

Bean had een backstage pasje... maar heeft die jongen er nu ook gebruik van gemaakt dan????? Hij was op een gegeven moment wel weg, maar dat kan ook aan mijn vertroebelde blik hebben gelegen, hahaha. Maak je niet druk Bean, die meid komt wel weer en dan krijg je grif dat meeladres weer. Weet je wat? Ik vraag ’t haar wel ff voor je, hahaha.

Vervelende Moons, lees nou es goed man. Ik heb vorige week OOK al gezegd dat ik het wel snapte, maar dat je gewoon wazig was... (Ome Henk “Sodemieter op, ferfelent fentje.”)

Ik lees iets van Moons over een katapult... ga ik niet op reageren, maar ik moet ineens denken aan de aflevering van Jackass (MTV), zondagavond. Gran-di-oos, echt waar. Johnny Knoxville en Steve O etc zijn echt grote klasse. Allemaal van die blauwe plekken stunts en foute acties... In het verleden heb ik al es gezien hoe ze gingen modderworstelen in een berg van maden vergeven olifantenstront, en ook hebben ze wel es iemand op een chemisch toilet gezet en dat ding vervolgens met een kraan ondersteboven gekeerd... hij zat onder de bagger. Zondagavond... er bestaat een spel waarbij je een bal met 210 km/uur tegen een muur slingert, die een ander met zijn slinger weer opvangt en even hard terug werpt. D’r zijn nog nooit dooien bij gevallen, maar wel gewonden. Nu deden ze dat in Jackass met sinaasappels, terwijl Steve O en Johnny Knoxville met hun gezicht naar de muur gingen staan. Op een gegeven moment schoot er toen iemand raak met zo’n sinaasappel... heb me rotgelachen. En met een verborgen camera iemand filmen die de armen niet naar beneden kan krijgen en allemaal mensen vraagt om z’n gulp te openen omdat hij moet pissen...
Of van een helling afrijden op bank op wieltjes, of iemand aan een heli over het water sleuren, of op stelten van een duikplank af, of weer een variant op een poep/pis/maden spelletje, of een achtervolging van een verklede liliputter... Als je een goeie aflevering treft lig je gegarandeerd krom. Zulke zieke humor zie je dus nergens...

Bean en de videocamera... volgens mij zijn 50 van die dikke honderd foto’s van zangeres Sarina? Ik heb ‘m inderdaad ook niet horen klagen, Moons... Maar ze mag er dan ook wel zijn, hahaha.

Gitaarles, daar lees ik zo wat. Verdraaid, ik moet hard aan het leren, want daar is deze week nog niet van gekomen. Moet nog wel ff nadenken wat ik zaterdag wil leren... heb nog geen goed plan. Jij wel, Moons?

De foto die het mooiste is heb ik genomen, ik weet welke je bedoelt. Ach, mijn tijd komt wel Bean, op de foto staan is voor mij geen vereiste, hahaha. Overigens Bean, is het helemaal geen vooroordeel dat er iets mis is met friezen, dat is gewoon een feit. Friesland heeft niet voor niets een homogene genenmassa, oftewel allemaal inteelt daaro. “Butter, brie en brune suker, wa’t net sizze kin is ’n asielsucker”. En nog agressief ook. En zich geen Nederlander voelen... Tijd dat we Pim Fortuyn in de regering krijgen. Die kale knikker is in staat om ervoor te pleiten dat alle friezen het land uit getrapt worden. Bij hem heet dat dan “grenzen dicht”.
View IPDelete Message

From: Hengst (2/2)Date: Fri Mar 8 05:12:47 MST 2002
Bean over de gitaar... Alcohol stelt niet zo heel veel voor volgens mij, omdat ze het grootste deel a capella zingen. Is dat zo leuk om te oefenen?????

Vervolgens komt Bean op internet een meid uit Marum tegen. Hoe doe je dat, vraag ik mij af? Je meelt ze die foto, en zet ze meteen in je Hotmail-contact list? <GRIN> (Bean aan de rol...)

Nee didi, jij vindt het maar wát mooi als er over je geluld wordt. Want ‘het maakt niet uit HOE ze over je lullen, ALS ze maar over je lullen.’ Toch? <GRIN> Tjonge, dat ik dit nog mag meemaken, één der dames op het forum. Uitzondering of blijvertje? Maar als je het niet met ons eens bent, moet je er maar gewoon tegenin gaan, hahaha. En natuurlijk ga je gewoon mee op CJV-kamp. Anders steigert Henk weer tegen de muren omhoog omdattie niet weet waar hij met al die ijsklontjes heen moet. <GRIN>

Van wie zijn allemaal foto’s gemaakt? Tja... zoals Bean al zei tegen Mulders vriendin: ik knip alleen KNAPPE meiden. Dus de foto’s hingen van Bean’s definitie van knap af, hahaha.

Bean wil roddelen over Marieke en Annemiek... hmmm, we hebben het al es gehad over de intelligentie van Marieke, maar wat moeten ff allemaal over Annemiek in het rond strooien? Want die van Henk was al ontzenuwd...

Btw Bean, gisteravond op het verjaardagsfeestje alle frustraties van de OZO-Kaida weer gehoord ten opzichte van de Tali-Bean. Ze willen graag es langskomen op een CJV-avond. Gisteravond dikke politiekdiscussies gehad, en die willen ze onder het genot van vele biertjes graag in Aduard voortzetten. Ik heb belooft het verzoek over te brengen. Hoe denkt de CJV erover?

Leren van tentamens, wat een onzin. Daarvoor heb je toch het fenomeen ‘her’? <GRIN> (Ben weer in de juiste stemming merk ik. Echt zo’n vrijdagmiddag stemming...)

Daarom nu maar kappuh, ga m’n goeie mood niet verpesten achter de PVC... Sorry, niet PolyVinylChloride, maar PC.

Gr. Hengst.
View IPDelete Message

From: Rossi en de vrouwtjes...Date: Sun Mar 10 07:21:14 MST 2002
Het was echt super in marum, moeten we echt veel vaker doen!! Alleen van het laatste uur(ofzo???) weet ik alleen nog maar een paar flitsen. Van de foto’s van mij weet ik ook alleen degene die tijdens het bowlen genomen is nog. Indrinken heeft dus wel degelijk zin hehe….. Maar ik heb niet gekotst in tegenstelling tot iemand die met mij aan het meedrinken was. Maarreh is het echt waar dat ik gebaren aan het maken was die normaal gesproken de inwoners van een AZC maken?? En dat ik friezen uit hun tent aan het lokken was en marco daarvoor klappen heeft gehad?? Want ik weet het echt niet meer.
Maar ik weet zeker dat cjv kamp dit jaar nog beter gaat worden dan vorig jaar, absoluut!!! Er liep zeer weinig leuk spul rond in marum, viel me vies tegen.

Mzlls Rossi alias MT Racer alias Shooter alias bedenk eens wat nieuws voor me……
View IPDelete Message

Terug