Posted by Text
Sir Sjappos from Drinkenstein

 Koninginnenach/dag/avond

Beanstra en Moonshiner bestaan echt! Ik dacht altijd dat het fictieve personen waren, ontsproten uit het aduardse brein van Hengst. Na happy hour in Sally's zag ik echter hun verschijning in de aanwezigheid van Hengstiano zelf. Evenals de Hengst ontbraken ze de volgende dag (op Koninginnedag/avond) in het alom geprezen Achterdek. Dit zelfs na herhaalde oproep via de telefoon. Gaarne reactie!
13.41 - 3/5 [ Email ]
 Hengst

 
 Re: Koninginnenach/dag/avond

Mwah Sjappos, je hebt HUN niet gevraagd te komen, misschien waren ze graag gegaan? Tenslotte ging die vukking jihad telefoonterreur niet verder dan de beklagenswaardige telefoons van huize Hengst en parents, wellicht had de Aduarder CJV de OZO-jihad wel op prijs gesteld?

Uw aller Hengst.

13.49 - 3/5 [ Email ]
 El Arafat
 Unregistered user
 Re: Koninginnenach/dag/avond

Nou moet het ***-verdorie eens afgelopen zijn met al deze acties. Nog een keer een telefoonnummer op een on-christelijke tijd intoetsen en mijn bombersquad zullen jouw vingers eraf hakken.

Ik ben weer vrij, no more boms @ my tower in Ramallah. Dus opgepast heer Sjappos wij weten u en uw mobiele te vinden ook in deze zware tijden...

Hierbij roep ik op tot een heilige oorlog tegen de telefoonterrorist afdeling Aduard!!

Moge Allah met ons zijn ( voor de Hengst moge hij in u zijn )

13.51 - 3/5 [ Email ]
 Sir Sjappos from Drinkenstein

 
 Re: Koninginnenach/dag/avond

Daar moet ik je gelijk in geven. Ik had nog de oude 'sneeuwbal' in mijn hoofd van vroeger op de middelbare school, waarbij je een persoon belt en die persoon dan weer andere mensen belt. Wij hadden verwacht dat Pa Hilberts (of jij) de rest van de CJV zou bellen. Misschien is het een idee om de CJV-nummers hier op de site te plaatsen zodat wij de volgende keer vanuit het Achterdek of Sally's hun ook kunnen bellen. Wij voelen ons wel wat schuldig over het hun niet bellen namelijk.
13.52 - 3/5 [ Email ]
 Sir Sjappos from Drinkenstein

 
 Re: Koninginnenach/dag/avond

Zou pa Hilberts nu met een theedoek op zijn hoofd door het schonde Aduardse land rennen?
13.55 - 3/5 [ Email ]
 Pottheus

 
 Re: Koninginnenach/dag/avond

Testing testing 1-2 1-2
14.02 - 3/5 [ Email ]
 Pottheus

 
 Re: Koninginnenach/dag/avond

OK, I'm in! Zondag is een belangrijke dag! De FC gaat zich dan definitief veilig spelen in de Holland Casino Eredivisie. Dus, als ook alle CJV-voetballiefhebbers even mee willen doen, met z'n allen in koor: come on FC!!!
14.04 - 3/5 [ Email ]
 Hengst

 
 Re: Koninginnenach/dag/avond

El arafat is klaarblijkelijk een wijs man/vrouw.

Pa Hilberts gaat de jihad omkeren. Dat de zonden begaan door de kinderen moge worden verhaald op de vaders/moeders opa's en oma's tot in het 4e geslacht: pa Hilberts heeft aan Hengstje gevraagd de tel. nrs. van de OZO-ouders te geven, opdat zijn wraak zoet zal zijn.

Al die onchristelijke tijdstippen... tss.

Gr. Hengst.

14.07 - 3/5 [ Email ]

[ Terug ]