Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard
Welkom op de site van de CJV uit Aduard.

Wij zijn een vereniging van christelijke jongeren vanaf 16 jaar die regelmatig een avond bij elkaar komt. Op deze avonden wisselen we serieuze onderwerpen en discussies af met het gezellig zitten napraten onder het genot van een drankje en wat muziek.

Daarnaast hebben we regelmatig verschillende leuke activiteiten. Hierbij staat de gezelligheid vaak voorop. Enkele activiteiten zijn bijvoorbeeld karten, bowlen en uitgaan in de Kruisweg in Marum of lasergamen. Maar af en toe bekijken we ook een videofilm en aan het eind van het seizoen hebben we natuurlijk het hoogtepunt van het seizoen, namelijk het CJV weekend op Ameland!

Als actieve jongeren staan wij midden in onze gemeente. Dit is terug te zien in verschillende andere activiteiten, zoals het meehelpen met de maandelijks OPA (oud-papier-aktie) en de jaarlijkse fruitmandenaktie, waarbij wij meer dan 70 fruitmanden maken en rondbrengen aan ouderen, zieken en alleenstaanden binnen onze gemeente. Daarnaast lopen wij op 1e kerstochtend onder begeleiding van muzikanten door het dorp liederen te zingen en helpen wij af en toe mee met het organiseren van een jeugdkerkdienst.

Zoals je ziet zijn wij een levendige vereniging. Heb je vragen of opmerkingen, dan horen we die graag. Laat bijvoorbeeld een berichtje achter in ons gastenboek, plaats een berichtje op ons forum, of stuur een e-mailtje naar .

Veel plezier met het verder bekijken van onze internetsite, waar genoeg leuke en informatieve dingen zijn te vinden!

Valid HTML 4.0 Transitional
Laatste update: 11 oktober 2013