Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard
Uitnodiging seizoen 2004-2005
Hallo allemaal,

De vakantie is alweer afgelopen en school of werk is weer begonnen. Er is echter ook nog goed nieuws: Het nieuwe CJV seizoen weer is aangebroken!

Tijdens het startweekend maken we een begin met verschillende activiteiten. Als eerste wordt er op zaterdag 18 september een CJV volleybalteam verwacht in de Meeden. Hier zullen we vanaf 15.00 uur de zware strijd aangaan met diverse andere verenigingen, zoals de jeugdclubs, kindernevendienst leiding, JOG, etc. Iedereen die het CJV team wil versterken, graag even een mailtje sturen of anders even bellen ( / 4031389)

Gelijk na het volleybaltournooi wordt er een BBQ gehouden op het Hoge Hof terrein van 18.00 - 20.00 uur. Hiervoor kun je je opgeven d.m.v. de uitnodiging die in het "Contact" zat en die in de kerkportalen hebben gelegen.

Na de BBQ gaan alle CJV-leden (ook de nieuwe) naar de stad toe, waar we gaan lasergamen bij Target! We vertrekken vanaf het Hoge Hof om 20.15 uur. Mede door een bijdrage van de Jeugdcentrale, kost het lasergamen je maar 2,- Eventuele drankjes zijn uiteraard weer voor eigen rekening. Nadietijd kunnen we nog terecht in de vluchtheuvel. Voor de echte feestgangers kunnen we daarna zelfs nog wel even naar de Kruisweg.

De eerste CJV avond staat vervolgens gepland op de eerste vrijdag na het startweekend, namelijk 24 september. Deze avond begint om 20.00 uur in de vluchtheuvel. Voor de nieuwe leden wordt eerst uitgelegd wat de inhoud van een normale CJV-avond is. Daarna wordt de seizoensindeling doorgenomen, waarbij jullie eigen ideeen natuurlijk ook op prijs worden gesteld. Na deze korte introductie zal de video van afgelopen CJV kamp worden bekeken, waarna we natuurlijk nog even gezellig kunnen napraten en kennis maken onder het genot van een drankje, waarbij je eigen muziek altijd welkom is.

De andere CJV data van het seizoen staan de CJV site www.cjvaduard.nl

Tot ziens op zaterdag 18 september!

Namens het CJV bestuur, Anton Boonstra