Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard
Informatie over het zeskamp georganiseerd door de CPJ
WatCPJ zeskamp en aansluitend BBQ
WaarEnglumerweg 13, Oldehove
Wanneerzaterdag 1 juli 2006
Vertrek16.00 uur vertrekken vanaf het Hoge Hof
Terugkomstrond ??.00 uur in Aduard
Kosten12,50 euro p.p. (voor de BBQ incl. drinken)
Meer info:
Op zaterdag 1 juli organiseert de Groninger CPJ haar jaarlijkse slotactiviteit. Het belooft een enorm spektakel te worden, waarbij tijdens een zeskamp de sportiviteit, creativiteit en de kunst van het samenwerken van jouw team op de proef word gesteld! Naast de leden van CPJ Oldehove en Middelstum zullen er ook christelijke jeugdverenigingen deelnemen.

De zeskamp begint om ongeveer 16.30 uur en na afloop kunnen de magen worden gevuld tijdens een barbecue die om circa 20.00 uur begint. Dit alles vindt plaats bij de familie Bos aan de Englumerweg 13 te Oldehove (nabij Saaksum). Voor kleedruimte wordt gezorgd.

Opgeven voor de zeskamp en/of barbecue kan in groepsverband (ongeveer 8 personen) of individueel tot en met 25 juni per e-mail: zeskamp-cpj@hotmail.com of 06-30050322 (Wietske Mulder). Per team wordt er een captain aangesteld die de exacte planning krijgt. Deelname aan de zeskamp is gratis en de barbecue kost € 12,50 per persoon. De consumpties zijn gratis. Bij slecht weer is er een “rampscenario” bedacht, dus het gaat in ieder geval door!!!!! Originaliteit zal worden beloond!

(Als blijkt dat het Nederlands elftal die dag de kwartfinale moet spelen, kan het programma worden aangepast. Via de CPJ sites houden we jullie hierover op de hoogte).


Zie ook de CPJ site