Menu Intro Nieuws Seizoensindeling Foto's CJV leden Onderwerpen Forum Links
CJV Aduard
Uitnodiging seizoen 2007-2008
Hallo allemaal,

De vakantie is alweer afgelopen en school of werk is weer begonnen. Er is echter ook nog goed nieuws: Het nieuwe CJV seizoen weer is aangebroken en alle 16+ jeugd is daarvoor uitgenodigd! Tijdens het startweekend zullen we een begin maken met verschillende activiteiten.

Als eerste wordt er op zaterdag 15 september een CJV zaalvoetbalteam verwacht in de Meeden. Hier zullen we vanaf 15.00 uur de zware strijd aangaan met diverse andere verenigingen, zoals de jeugdclubs, kindernevendienst leiding, JOG, etc. Iedereen die het CJV team wil versterken, graag even een mailtje sturen of anders even bellen.

Gelijk na het zaalvoetbaltournooi wordt er een BBQ gehouden op het Hoge Hof terrein van 18.00 tot 20.00 uur. Hiervoor kun je jezelf opgeven d.m.v. de uitnodiging die in het "Contact" zat en die in deze startkrant staat.

Na de BBQ gaan alle CJV-leden (ook de nieuwe) naar de stad toe, waar we gaan lasergamen! Mede door een bijdrage van de jeugdcentrale kost het eerste potje slechts Ä2,-.

De eerste CJV avond staat vervolgens gepland op de eerste vrijdag na het startweekend, namelijk vrijdag 21 september. Deze avond begint om 20.30 uur in de vluchtheuvel. Voor de nieuwe leden wordt eerst uitgelegd wat de inhoud van een normale CJV-avond is. Daarna wordt de seizoensindeling doorgenomen, waarbij jullie eigen ideeŽn natuurlijk ook op prijs worden gesteld. Na deze korte introductie zal de video van afgelopen CJV kamp worden bekeken, waarna we natuurlijk nog even gezellig kunnen napraten en kennis maken onder het genot van een drankje, waarbij je eigen muziek altijd welkom is.

Tot ziens op zaterdag 15 september!

Namens het CJV bestuur, Jan Mello Nieuwenhuis